Πολύ γρηγορο στο μαγείρεμα το κρέας και ιδάνικο φαγητό για το πέρασμα της αλεσμένης τροφής σε στερεά.
Υλικά 2 κ.σ. κιμάς μοσχαρίσιος (ή άλλο κρέας της αρεσκείας σας) 2 κ.σ. σουσάμι ή πεπονάκι ελαιόλαδο λεμόνι κατά προτίμηση τριμμενο καρότο στο λεπτό τρίφτη για γευση κατά προτίμηση
Οδηγίες
Τσιγαρίζουμε με νεράκι τον κιμά σε ένα κατσαρολάκι. Μόλις ασπρίσει ο κιμάς πετάμε τον νερό και βάζουμε καθαρό ζεστό και αφηνουμε το κιμά να βράσει περίπου 15 λεπτά. Προσθέτουμε λαδάκι, καρότο τριμμένο και το σουσαμάκι, αφηνουμε να βράσει.
Λίγα μυστικά ακόμα: Με το κιμά το κρέας ειναι σα να ειναι ήδη λιωμένο και μαγειρεύεται πολύ πιο γρήγορα από το να ηταν σε κομμάτι! Το μωρό μου τρελαίνεται και το τρώμε ήδη από 7 μηνών με 2 μόνο δοντάκια! Φυσικά στα υλικά κάνετε ότι παραλλαγή θέλετε!