Κατσικακι στο φουρνο με πατατες με μουσταρδα και λεμονι

Ενα λαχταριστό φαγητο που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σε ενά τραπέζι!

Εκτέλεση

Σε μια γαστρα βαζουμε το κρεας και τις πατατες και τα αλειφουμε με τα υπολοιπα υλικα εκτος απο τα σκορδα τα οποια αφου κανουμε σχισμουλες στο κρεας με ενα μαχαιρι σε διαφορα σημεια του,τα μπιγουμε μεσα.

Κλεινουμε το καπακι και ψηνουμε στους 180-200 βαθμους για δυο ωρες τουλαχιστον.
Δοκιμαζουμε αν ειναι σχεδον ετοιμο και βγαζουμε το καπακι συνεχιζοντας το ψησιμο μεχρι να ροδισει καλα.

Close