Ένα φαγητό σκέτο λουκούμι που μπορούμε να απολαύσουμε μετά το μπάνιο μας στην παραλία. Μοσχαράκι κοκκινιστό με δεμένη σάλτσα και λαζάνια.
Δείτε ακόμα Μοσχαράκι στιφάδο χωρίς σάλτσα
Το Καλοκαίρι μας αρέσουν πολύ τα κοκκινιστά φαγητά. Σήμερα λοιπόν επιλέξαμε για εμάς και τα παιδιά μας ένα από τα πιο υγιεινά κρέατα, το μοσχάρι. Φτιάχνουμε λοιπόν μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζάνια. Ένα μαμαδίστικο φαγητό, με δεμένη σάλτσα που λιώνει στο στόμα.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζάνια:
Εκτέλεση για το μοσχαράκι κοκκινιστό με λαζάνια
Αρχικά πλένουμε το μοσχαράκι και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσει. Ξαφρίζουμε συνεχώς το κρέας συνεχώς. Μόλις το κρέας μαλακώσει λίγο το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες κομμένες σε κυβάκια και το μοσχάρι. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και το στικ κανέλας. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, συμπληρώνουμε με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε νερό μέχρι να καλύψει το φαγητό μας.
Δείτε ακόμα Σούπα μοσχάρι με κους κους για το ολοήμερο
Σιγοβράζουμε στην κατσαρόλα μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Βράζουμε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, καίμε λίγο βούτυρο, ανακατεύουμε με τα λαζάνια και σερβίρουμε.
Η συνταγή είναι της φίλης μας Aristi Georgousi Kiriakopoulou
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα Μαγειρικές Απολαύσεις
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Καιρός – Κακοκαιρία Bora : Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
- Cyber Monday : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις διαδικτυακές αγορές σας σήμερα
- Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης δίνει τελεσίγραφο στην Βασιλική
- Χριστουγεννιάτικη Quiche Lorraine
- Το τεστ της οπτικής ψευδαίσθησης που θα σας αποκαλύψει πώς διαχειρίζεστε την ήττα