Υλικά:
Για τα μπιφτέκια:
Για τη σάλτσα:
- δενδρολίβανο
- ντοματα 2
- κρεμμυδι 1
- αλατι 1 κτγ
- σκορδο 1 σκελίδα
- πελτές ντομάτας 70 γρ
- ελαιολαδο 30 γρ έξτρα παρθένο βιολογικό
- νερό 100 γρ
Μπιφτέκια με μελιτζάνες, πατάτες και κολοκυθάκια στο ταψί, ψημένα με κόκκκινη σάλτσα. Μία εύκολη και εντυπωσιακή καλοκαιρινή συνταγή για μερακλήδες. Απολαύστε αυτό το πεντανόστιμο και χορταστικό φαγητό στο οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι σας.
Δείτε επίσης Μελιτζάνες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και τυριά σαν σουφλέ
Ingredients
3 potatoes(550 g) 3 zucchinis (670 g) 2 eggplants(450 g) 1 tsp paprika powder 1,5 tsp salt 50 g extra virgin olive oil bio ————————————- 1 kg ground beef 1 onion 2 garlic cloves 1 tsp paparika powder 1 tsp pepper 4 tsp salt 20 g extra virgin olive oil bio 2 medium eggs 50 g bread crumbs A little of parsley ——————————————– A little extra virgin olive oil bio on pan 34 cm ——————————————– Rosemary 2 tomatoes 1 tsp salt 1 onion 30 g extra virgin olive oil bio 1 garlic clove 70 g tomato paste 100 g water
Δείτε επίσης Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και λιωμένα τυριά στο φούρνο
