Μπισκότα ινδοκάρυδου χωρίς αλεύρι και χωρίς μίξερ έτοιμες σε 1'!

Αυτά τα φανταστικά μπισκότα ινδοκάρυδου θα είναι έτοιμα να μπουν στο φούρνο σε ένα λεπτό! Και το καλύτερο… δεν περιέχουν γλουτένη και είναι αρκετά υγιεινά!

Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή για μπισκότα ινδοκάρυδου χωρίς μίξερ που γίνονται στο λεπτό. Ιδανικές για κέρασμα, ή τις καθημερινές σας λιγούρες με μόνο 5 υλικά!

Δείτε επίσης Συνταγή για μαλακά μπισκότα cookies με κομμάτια σοκολάτας! Χωρίς μίξερ!

Ingredients:

– (220 g coconut flakes)
– (2 egg whites)
-(100 g powdered sugar)
-(100 g olive oil)
– (1 tsp. baking powder)

Μπισκότα ινδοκάρυδου χωρίς μίξερ Μπισκότα ινδοκάρυδου χωρίς γλουτένη Μπισκότα ινδοκάρυδου Μπισκότα ινδοκάρυδου χωρίς γλουτένη 2 Μπισκότα ινδοκάρυδου 2

Δείτε την εκτέλεση για μπισκότα ινδοκάρυδου στο παρακάτω βίντεο:

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close