Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
INGREDIENTS:
FOR THE CREAM:
280gr. sugar
110gr. flour
650gr. water
2 vanillins
1 tbsp. margarine
400gr. vegetable whipping cream
1 kg puff pastry
sugarwater
grated almonds
FOR THE SYRUP:
730gr. sugar
610gr. water
1 vanillin
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες