Νηστίσιμα Σιροπιαστά Μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας - Mantilakia

Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

INGREDIENTS:

FOR THE CREAM:

280gr. sugar
110gr. flour
650gr. water
2 vanillins
1 tbsp. margarine
400gr. vegetable whipping cream

1 kg puff pastry
sugarwater
grated almonds

FOR THE SYRUP:

730gr. sugar
610gr. water
1 vanillin

Νηστίσιμα Σιροπιαστά Μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας - Mantilakia

Close