Νηστίσιμα Σιροπιαστά Μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας – Mantilakia

Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

ΥΛΙΚΑ (INGREDIENTS):

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ (FOR THE CREAM):

-280γρ. ζάχαρη (280gr. sugar)
-110γρ. αλεύρι (110gr. flour)
-650γρ. νερό (650gr. water)
-2 βανιλίνες (2 vanillins)
-1 κ.σ. βιτάμ (1 tbsp. margarine)
-400γρ. φυτική κρέμα γάλακτος (400gr. vegetable whipping cream)

-1 κιλό σφολιάτα (1 kg puff pastry)
-ζαχαρόνερο (sugarwater)
-τριμμένα αμύγδαλα (grated almonds

ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ (FOR THE SYRUP):

-730γρ. ζάχαρη (730gr. sugar)
-610γρ. νερό (610gr. water)
-1 βανιλίνη (1 vanillin)

Δείτε επίσης Πρωτότυπες λαχταριστές δίπλες λουλούδια

Νηστίσιμα Σιροπιαστά Μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας - Mantilakia


Close