Υλικά:
Νηστίσιμα σιροπιαστά μαντηλάκια με αφράτη κρέμα βανίλιας, σφολιάτα και αμύγδαλα. Εύκολη συνταγή για μαντηλάκια με βίντεο για την εκτέλεση. Είναι ιδανικά για το Πάσχα, τα Χριστούγεννα και τις ημέρες νηστείας, ενώ μπορούν να το απολαύσουν άφοβα και οι χορτοφαγικοί-vegan. Η απόλυτη σιροπιαστή αμαρτία σε μπουκίτσες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
INGREDIENTS:
FOR THE CREAM:
280gr. sugar 110gr. flour 650gr. water 2 vanillins 1 tbsp. margarine 400gr. vegetable whipping cream
1 kg puff pastry sugarwater grated almonds
FOR THE SYRUP:
730gr. sugar 610gr. water 1 vanillin
