Ενα dip Με βάση στραγγιστό γιαούρτι, το οποίο αντικαθιστά ισότιμα τη μαγιονέζα, το τυρί κρέμα, τη ρικότα ή οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιείτε σαν βάση στα ντιπς σας, ενώ έχει πολύ λιγότερες θερμίδες και πολύ περισσότερο ασβέστιο. Το γιαούρτι είναι, επίσης, άριστη πηγή ζωικών πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, οι οποίες είναι περισσότερο εύπεπτες από εκείνες του γάλακτος.

Υλικά
-200γρ γιαούρτι στραγγιστό -1 μικρό αγγούρι -αλάτι -πάπρικα γλυκιά -1κτσ δυόσμο ξερό -2κτσ λάδι -3 σταγόνες ξύδι
40 Συνταγές με χοιρινό για το γιορτινό σας τραπέζι
Δείτε την συνταγή στο παρακάτω βίντεο