Ντοματοσαλάτα με κριθαροκουλούρα_

Μία ντοματοσαλάτα  με κριθαροκουλούρα, ντομάτα, ελιές, ελαιόλαδο και φέτα.

Η σημερινή μας σαλάτα είναι απόλυτα χορταστική και νόστιμη. Αν την δοκιμάσετε θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι δεν θα έχετε ανάγκη να φάτε ούτε μεσημεριανό ή βραδινό. Μιλάμε για την αγαπημένη μας ντοματοσαλάτα με κριθαροκουλούρα στην βάση, ντομάτα, ρίγανη, ελιές, ελαιόλαδο και φέτα.

Δείτε ακόμα Ντακοσαλάτα με φέτα και πιπεριά

Είναι μία σαλάτα που θυμίζει αρκετά τον κρητικό ντάκο και αξίζει να την δοκιμάσετε. Η κρητική κουζίνα άλλωστε μας έχει δείξει αρκετές φορές ότι είναι γεμάτη νοστιμιές που δεν μπορείς να αντισταθείς όπως οι Χυλόφτες : Παραδοσιακά Κρητικά ζυμαρικά. Δοκιμάστε λοιπόν αυτήν την σαλάτα σε επίσημα τραπέζια και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση:

Εκτέλεση

Στην αρχή παίρνουμε την κριθαροκουλούρα και την βρέχουμε με το νερό. Κόβουμε την ντομάτα σε κύβους όπως στην κλασική ντοματοσαλάτα και βάζουμε την ντομάτα μέσα στην κριθαροκουλούρα. Στην συνέχεια, κόβουμε την πιπεριά σε ροδέλες και τις προσθέτουμε κι αυτές.

Παίρνουμε την φέτα και την κόβουμε σε χοντροκομμένα κομμάτια. Τα προσθέτουμε κι αυτά στην σαλάτα μας. Αραδιάζουμε τις ελιές, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και στο τέλος το ελαιόλαδο.

Tips για την ντοματοσαλάτα με κριθαροκουλούρα

Τις κριθαροκολούρες τις βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ αλλά και σε μαγαζιά με κρητικά προϊόντα.

Ντοματοσαλάτα_ με_ κριθαροκουλούρα_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Lena Totsika

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close