Ο πιο εύκολος και ζουμερός μπακλαβάς – The best Baklava

Ο αγαπημένος μας μπακλαβάς γίνεται τώρα πολύ εύκολα από τα χεράκια σας!! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ταψί σπιτικό μπακλαβά, ζουμερό και πολύ νόστιμο στη γεύση;! Ιδανικός για επίσημα τραπέζια και κέρασμα!

Υλικά (Ingredients):

500γρ. φύλλο κρούστας (500gr. phyllo dough)
500γρ. λιωμένο βούτυρο (500gr. melted butter)
250γρ. καρύδια χοντροσπασμένα (250gr. grated nuts)
1 κ.γ. κανέλα (1 tsp. cinnamon)
660γρ. ζάχαρη (660gr. sugar)
850ml νερό (850ml water)
1 κ.σ. χυμός λεμονιού (1 tbsp. lemon juice)
1 βανιλίνη (1 vanillin)

Δείτε επίσης Πεντανόστιμο Γαλακτομπούρεκο κανταΐφι by mairh


Close