Συνταγή για ογκρατέν ζυμαρικών με μοτσαρέλα, πιπεριές, πάριζα και μανιτάρια, με γεύση πίτσας που μπορεί να σταθεί σαν κυρίως γεύμα αλλά και για να συνοδεύσει, ψητό κρέας ή σπιτική πίτσα.
Από τη φίλη μας Γιώργος-Σοφία Φρόνιμος-Φωτεινάκη.
Πατάτες ογκρατέν με ντομάτα και μπεσαμέλ
Δεν μπορούμε να πούμε όχι σε κανένα ογκρατέν ή σουφλέ ζυμαρικών. Πόσο μάλλον όταν το ογκρατέν έχει γεύση πίτσα. Αν ψάχνετε ένα υπέροχο μεσημεριανό ή κάτι σπέσιαλ να συνοδεύσετε το κρέας σας, τη μακαρονάδα σας ή ακόμη και τη σπιτική πίτσα, αυτό το ογκρατέν είναι για εσάς.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το ογκρατέν σαν πίτσα:
Εκτέλεση για το ογκρατέν σαν πίτσα
Πένες ριγκάτι στο φούρνο
Σε ένα ταψί προσθέτουμε τις πένες ωμές, το φρέσκο γάλα, τα αυγά χτυπημένα, τη πράσινη πιπεριά σε ροδέλες, τα μανιτάρια σε ροδέλες, το παριζάκι σε κύβους και τη τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πιει το φαγητό το γάλα του και να πάρει χρώμα.
Την είδαμε στην ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα