Παγωτό bueno με κομμάτια σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή, βήμα-βήμα

Συνταγή για λαχταριστό σπιτικό παγωτό bueno. Πάμε να φτιάξουμε πεντανόστιμο παγωτό, με πραλίνα bueno, κρεμά γάλακτος, ζαχαρούχο γάλα και κομματάκια σοκολάτας bueno. Αν αγαπάτε την γεύση του bueno και το παγωτό, τότε αυτός ο συνδυασμός υλικών θα σας ξετρελάνει.

Το παγωτό αυτό έχει λίγα υλικά, πολύ εύκολη εκτέλεση και ετοιμάζετε σε πολύ λίγο χρόνο.  Δεν χρειάζεται παγωτομηχανή και παραμένει μαλακό στην κατάψυξη. Το μόνο δύσκολο είναι ότι πρέπει να αντισταθούμε και να περιμένουμε μέχρι να παγώσει.

Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα πεντανόστιμο παγωτό με τέλεια κρεμώδες υφή που λιώνει απαλά στο στόμα. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνο του ζαχαροπλαστείου, ούτε σε γεύση άλλα ούτε και σε εμφάνιση, όποτε μάλλον αξίζει λίγη αναμονή.

Ιδανικό επιδόρπιο για να δροσιστούμε τις ζέστες μέρες του καλοκαιριού.

Δοκιμάστε το είναι απλά υπέροχο, τα παιδιά μικρά και μεγάλα θα το λατρέψουν.

Ingredients

500 ml whipping cream, chilled
330 g sweetened condensed milk
300 g Buono “Sisinni”
150 g Bueno, grated
chocolate syrup

Δείτε την εκτέλεση στο video που ακολουθεί:

Παγωτό bueno με κομμάτια σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή, βήμα-βήμα

Παγωτό bueno με κομμάτια σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή, βήμα-βήμα

Παγωτό bueno με κομμάτια σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή, βήμα-βήμα

Παγωτό bueno με κομμάτια σοκολάτας χωρίς παγωτομηχανή, βήμα-βήμα

Close