Τούρτα παγωτό με κομπόστα ροδάκινο και δυο ακόμα υλικά

Συνταγή για πανεύκολη τούρτα παγωτό με μόνο τρία υλικά. Λαχταριστά κομμάτια κομπόστας ροδάκινο, βυθίζονται μέσα σε σαντιγί, με ζαχαρούχο γάλα και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό.

Αυτή η τούρτα παγωτό είναι πάρα πολύ εύκολη και ετοιμάζεται σε χρόνο ρεκόρ. Το μόνο δύσκολο αυτής της συνταγής είναι να μπορέσετε να συγκρατηθείτε, για ένα ολόκληρο βράδυ μέχρι να παγώσει.

Με ελάχιστα υλικά που σίγουρα υπάρχουν σε όλες τις κουζίνες μπορείτε να φτιάξετε το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό. Ιδανικό επιδόρπιο για να γλυκάνετε και να δροσίσετε την οικογένεια ή τους φίλους σας στο Κυριακάτικο τραπέζι. Άλλα και για το απογευματινό παγωτάκι των παιδιών.

Φτιάξτε αυτή την εύκολη άλλα και πολύ νόστιμη τουρτίτσα και θα γίνει το αγαπημένο σας γλυκό του καλοκαιριού!

Εκτέλεση

Χτυπάμε την πολύ παγωμένη κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγί. Μετά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα σε δόσεις και συνεχίζουμε να  χτυπάμε για άλλα 2 λεπτά. Στην συνέχεια ψιλοκόβουμε μέσα 5 κομμάτια ροδάκινο από την κομπόστα και το ανακατεύουμε απαλά.

Παίρνουμε ένα σκεύος της επιλογής μας και τοποθετούμε, για βάση ροδάκινα από την κομπόστα αφού πρώτα τα έχουμε κόψει. Μετά πάνω από την βάση με τα ροδάκινα που φτιάξαμε ρίχνουμε το μείγμα με την κρεμά γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και το ισιώνουμε με απαλές κινήσεις.

Στην συνέχεια, κόβουμε ακόμα μερικές φέτες ροδάκινο από την κομπόστα και τις βάζουμε από πάνω. Τέλος τοποθετούμε το γλυκό μας  στην κατάψυξη για όλη την νύχτα!

Τούρτα παγωτό με κομπόστα ροδάκινο και δυο ακόμα υλικά

Συνταγή/Εκτέλεση/Φωτογραφία από την Tzeni Tsanaktsidou

Close