Παγωτό χωρίς ζάχαρη με μόνο 2 υλικά

Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε υπέροχο παγωτό χωρίς ζάχαρη με μόνο 2 υλικά. Τα παγωτά είναι η αγαπημένη μας λιχουδιά κάθε Καλοκαίρι. Όμως η ζάχαρη που περιέχουν παχαίνει. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που δεν μπορούν να φάνε ζάχαρη λόγω προβλημάτων υγείας, όπως είναι ο διαβήτης.

Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τα αγαπημένα μας παγωτά για άλλη μία χρονιά. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης, φτιάχνει μαζί μας μέσα από την εκπομπή του στο Youtube Live Kitchen παγωτό χωρίς ζάχαρη και με μόνο δύο υλικά!

Δείτε ακόμα Συνταγή για παγωτό Μωσαϊκό: Σοκολατένια απόλαυση

Το παγωτό μας χωρίς ζάχαρη , θα έχει γεύση είτε πραλίνας είτε φράουλας, αν κι εμείς θα τα φτιάξουμε και τα δύο γιατί πρόκειται για αγαπημένες γεύσεις. Ιδανική συνταγή για διαβητικούς, αν προσέχουμε την διατροφή μας αλλά και για παιδιά. Το μόνο γλυκαντικό που περιέχει είναι η στέβια.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Παγωτό χωρίς ζάχαρη : 

Παγωτό χωρίς ζάχαρη με μόνο 2 υλικά_

Συστατικά

Για παγωτό φράουλας
500 g κρέμα γάλακτος κρύο (35% λίπος)
370 g μαρμελάδα φράουλας με stevia
—————————— ———————-
Για παγωτό πραλίνα
500 g κρέμα γάλακτος κρύο (35% λίπος)
380 g πραλίνα με stevia (GIANTUIA SISINNI)

Ιngredients

For strawberry ice cream
500 g whipping cream cold(35% fat)
370 g strawberry jam with stevia
—————————————————-
For praline ice cream
500 g whipping cream cold(35% fat)
380 g praline with stevia(GIANTUIA SISINNI)

GERMAN

Zutaten
Für Erdbeer eis creme
500 g Schlagsahne kalt (35% Fett)
370 g Erdbeer marmelade mit Stevia
————————————————– – –
Für Pralinen eis creme
500 g Schlagsahne kalt (35% Fett)
380 g Praline mit Stevia (GIANTUIA SISINNI)

Εκτέλεση

(Για το παγωτό φράουλα)

Σε ένα γυάλινο μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να αρχίσει να διογκώνεται σε μέγεθος. Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα με στέβια και χτυπάμε για λίγο ακόμη μέχρι να ενσωματωθεί.

Ανακατεύουμε με μια μαρίζ από κάτω προς τα πάνω μέχρι να αναμιχθούν καλά μεταξύ τους τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο μπολ και το καλύπτουμε με μια μεμβράνη (να εφάπτεται πάνω στο μείγμα).
Το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες.

(Για το παγωτό πραλίνα)

Σε ένα γυάλινο μπολ χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να διογκωθεί σε μέγεθος. Προσθέτουμε την πραλίνα με στέβια(Giantuia sisinni)και χτυπάμε για λίγο ακόμη μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα.
Ανακατεύουμε με μια μαρίζ από κάτω προς τα πάνω με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθεί καλά.

Βάζουμε το μείγμα μέσα σε ένα γυάλινο μπολ και το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη.(να εφάπτεται πάνω στο μείγμα). Το βάζουμε στην κατάψυξη για 6 ώρες. Το παγωτό με μόνο 2 υλικά χωρίς ζάχαρη, σε 2 γεύσεις είναι έτοιμο να το σερβίρουμε και να το απολαύσουμε!!! Καλή σας επιτυχία!!!

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής για Παγωτό χωρίς ζάχαρη :

Παγωτό_ χωρίς_ ζάχαρη_ με_μόνο_ 2 _υλικά_ Παγωτό_ χωρίς_ ζάχαρη_ με_μόνο_ 2 _υλικά_ Παγωτό_χωρίς ζάχαρη_με_2_υλικά_ Παγωτό_ χωρίς_ ζάχαρη_ με_μόνο_ 2 _υλικά_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close