Υλικά:
- κρεμα γαλακτος 600 ml με 35% λιπαρά κρύα
- μαρμελάδα 370 γραμμάρια φράουλα
- κεφίρ 660 ml με γεύση φράουλα
Συνταγή για εύκολο παγωτό φράουλα με κεφίρ και άλλα 2 υλικά που χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να το φτιάξετε από τον Παναγιώτη Παπαδάκη. Χωρίς παγωτομηχανή και χωρίς να κρυσταλλώνει.
Παγωτό σάντουιτς με Μιράντα
Κάθε Καλοκαίρι απολαμβάνουμε να τρώμε παγωτά. Σήμερα λοιπόν ο Παναγιώτης Παπαδάκης θα μας δείξει ένα πανεύκολο παγωτό φράουλα με το μυστικό υλικό που απογειώνει την γεύση του. Μιλάμε φυσικά για το κεφίρ, που χαρίζει πλούσια γεύση και ακόμη 2 οικονομικά υλικά.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για το παγωτό φράουλα με κεφίρ:

Διαφορετικό Παγωτό Φράουλα🍦με μόνο 3 Υλικά Έκπληξη! Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά!! Συνταγή στο πρώτο σχόλιο!👇
INGREDIENTS
600 ml whipping cream 35% fat 370 g strawberry jam 660 ml kefir with strawberry
GERMAN
ZUTATEN
600 ml Schlagsahne 35 % Fett 370 g Erdbeermarmelade 660 ml Kefir mit Erdbeere
10′ Χρόνος Εκτέλεσης
5-6 ώρες Χρόνος Αναμονής
1,5 Λίτρο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρύα Κρέμα Γάλακτος με 35% Λιπαρά και με ένα μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστούν κορυφές. Προσθέτουμε την μαρμελάδα φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με στέβια) και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθεί.

Ρίχνουμε σιγά σιγά το Κεφίρ Με Γεύση Φράουλα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και με φρούτα του δάσους) και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ενσωματωθούν πολύ καλά όλα τα υλικά.
Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα πυρέξ και το καλύπτουμε με μεμβράνη να εφάπτεται καλά πάνω στην κρέμα. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.

Παγωτό μαστίχα χωρίς ζάχαρη
Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Πεντανόστιμο διαφορετικό παγωτό φράουλα που όλοι θα λατρέψουν. Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr