Παϊδάκια προβατίνας με πατάτες στον φούρνο_

Υπέροχα παϊδάκια προβατίνας με πατάτες στον φούρνο για την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο. Λεπτά παϊδάκια προβατίνας σκέτο λουκούμι. Γίνονται στον φούρνο με μερικά ακόμη οικονομικά υλικά και πατατούλες που λιώνουν στο στόμα.

Παρόλο που είναι παϊδάκια προβατίνας γίνονται πολύ μαλακά στον φούρνο και αυτό διότι είναι λεπτά κομμένα. Αυτό είναι το μυστικό της συγκεκριμένης συνταγής που την κάνει τόσο ξεχωριστή.

Δείτε ακόμα Η πιο νόστιμη πηχτή σως για τα παϊδάκια κοτόπουλο

Εκτός από την τσικνοπέμπτη μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το φαγητό οποιαδήποτε άλλη μέρα της εβδομάδας και του χρόνου θέλετε. Όμως είναι μία εξαιρετική ιδέα για την Τσικνοπέμπτη παρόλο που δεν θα γίνουν ψητά στα κάρβουνα. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω:

Εκτέλεση για τα παϊδάκια προβατίνας με πατάτες στον φούρνο

Στην αρχή βάζουμε τα παϊδάκια μας, τις πατάτες τις οποίες τις έχουμε κόψει κυδωνάτες, το καρότο το οποίο το έχουμε κόψει σε φέτες, τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο, προσθέτουμε λίγη επιπλέον σκόνη σκόρδου, το αλάτι, το πιπέρι τον πελτέ ντομάτας τον οποίο τον έχουμε διαλύσει σε νερό στο ταψί μας.
Στην συνέχεια βάζουμε το φαγητό μας στο φούρνο και το ψήνουμε στους 220 βαθμούς Κελσίου για δύο ώρες στις αντιστάσεις. Σκέτο λουκούμι.

Tips για τα παϊδάκια προβατίνας με πατάτες στον φούρνο

Επειδή τα παϊδάκια είναι λεπτά κομμένα δεν θέλουν πολύ χρόνο για να μαλακώσουν. Δεν γίνεται με γίδα.
παϊδάκια προβατίνας_με_πατάτες_στον_φούρνο_ παϊδάκια προβατίνας_με_πατάτες_στον_φούρνο_ παϊδάκια προβατίνας_με_πατάτες_στον_φούρνο_
Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close