Η πιο νόστιμη πηχτή σώς για τα παϊδάκια κοτόπουλο

Η πιο νόστιμη κίτρινη πηχτή σως για τα παϊδάκια κοτόπουλο, τα μπούτια και για ολόκληρο κοτόπουλο. Πηχτή σάλτσα μουστάρδας για κρεατικά .

Τώρα που η Τσικνοπέμπτη πλησιάζει αυτή η σώς μπορεί πραγματικά να απογειώσει το τραπέζι μας. Φτιάχνεται με μόλις 6 υλικά και σε χρόνο μηδέν . Μπορούμε λοιπόν να απογειώσουμε την γεύση του κοτόπουλου και όχι μόνο  με αυτήν την νόστιμη και εύκολη σώς.

 

Εμείς την δοκιμάσαμε και σίγουρα την Τσικνοπέμπτη θα την ξαναφτιάξουμε. Είναι πεντανόστιμη, είναι οικονομική και πανεύκολη και σίγουρα θα αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Δείτε ακόμα Το πιο νόστιμο μενού για την Τσικνοπέμπτη για ορεκτικά και κρέατα!

Το κοτόπουλο μας θα είναι νόστιμο αλλά με αυτή την σώς πραγματικά θα γίνει ανάρπαστο. Είναι καλύτερη και από τις σώς που έχουμε δοκιμάσει  στο εμπόριο. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για πηχτή σαλτσά μουστάρδας: 

Εκτέλεση για την  πιο νόστιμη πηχτή σως για τα παϊδάκια κοτόπουλο

Βάζουμε στο μπλέντερ το λάδι, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι, την μουστάρδα, την ρίγανη και το αλάτι. Μπορούμε να βάλουμε επίσης τα υλικά και στην φραπεδιέρα. Χτυπάμε το μείγμα μας για 3 λεπτά και στην συνέχεια μπορούμε να σερβίρουμε. Έτοιμη.

Tips για την  πιο νόστιμη πηχτή σως για τα παϊδάκια κοτόπουλο

Βάζουμε την σάλτσα  μουστάρδας μετά το ψήσιμο του κρέατος. Εκτός από παϊδάκια κοτόπουλου, η συγκεκριμένη σώς κάνει και όλα τ’ άλλα είδη κρέατος. Το αλεύρι ΔΕΝ φαίνεται καθόλου. Η συγκεκριμένη συνταγή για πηχτή σάλτσα μουστάρδας είναι ψητοπωλείου. πάει πολύ και  και με ψάρι ,αρκεί να βάλεις κ μια κουταλιά της σούπας μαγιονέζα μέσα στα υλικά!!

Αν θέλετε Προσθέστε και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι καθώς και ψιλό ξύσμα λεμονιού. Επίσης αντί για ρίγανη αν δεν σας αρέσει,  μπορείτε να βάλετε μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο

Συνταγή_ για την  πιο νόστιμη_ πηχτή σώς_ για τα παϊδάκια κοτόπουλο_

πηχτή_σώς_

Η πιο νόστιμη πηχτή σώς για τα παϊδάκια κοτόπουλο

πηχτή κίτρινη σως ή σάλτσα για τα παϊδάκια κοτόπουλο

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close