Σας αρέσει η καρύδα; Θέλετε ένα φανταστικό γλύκισμα ινδοκάρυδου, με 5 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λ για το φούρνο και σε 30 λ έτοιμο να το απολαύσετε;;; Τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή (από εδώ) για να ένα γλύκισμα, εξαιρετικά εύκολο στη παρασκευή του, για αρχάριους, που δεν απαιτείται ούτε μίξερ για να τη παρασκευή του και που θα λατρέψετε μικροί και μεγάλοι.
Υλικά συνταγής
1 κουτί (397 ml) ζαχαρούχο γάλα
3 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
1/2 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο πλήρες
2 φλ. τσαγιού ινδική καρύδα τριμμένη
Δείτε ακομη Φτιάξτε τη πιο νόστιμη σπιτική μερέντα με καραμελωμένο ζαχαρούχο!
Εκτέλεση συνταγής
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ένα ορθογώνιο πυρέξ.
Σε ένα μπολ, ρίχνετε το ζαχαρούχο γάλα, τα αυγά, το γάλα καρύδας και το φρέσκο γάλα και τα ανακατεύετε καλά με σύρμα να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τη τριμμένη καρύδα, ανακατεύετε να ενσωματωθεί ισομερώς και ρίχνετε το μείγμα στο πυρέξ.
Το ψήνετε για περίπου 28-35 λ ή, ανάλογα με το φούρνο σας, μέχρι να πάρει ένα απαλό χρυσο-καστανό χρώμα στην επιφάνειά του.
Δείτε ακόμη Πανεύκολη, λαχταριστή τούρτα δίχρωμη με μπισκότα, ζαχαρούχο και μερέντα για όλες τις περιστάσεις!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες