Παντζαροσαλάτα με καρύδια

Παντζαροσαλάτα με καρύδια. πολυ νόστιμη να ξερετε ακομα οτι συνοδεύει πολύ ωραία τα ψητά, αλλά τρώγεται και σκέτη ευχάριστα. Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Κάνουν καλό στο αίμα και είναι ασπίδα κατά του καρκίνου. Η προσθήκη ελαιολάδου και καρυδιών, την κάνει ακόμα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά

Υλικα

500 γρ. παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
2 πράσινα μήλα κομμένα σε κύβους
450 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ μαγιονεζα
2 λειωμένες σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ξύδι
1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
4 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση
1 Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άφησε τη παντζαροσαλάτα περίπου 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει.
2 Βγάλε την παντζαροσαλάτα και σέρβιρέ τη!
Καλή όρεξη!

Close