Παντζαροσαλάτα με καρύδια

Παντζαροσαλάτα με καρύδια γιαούρτι και μαγιονέζα. Μια πολύ νόστιμη συνταγή για παντζαροσαλάτα, που συνοδεύει τα ψητά κρέατα αλλά στέκεται και μόνη της σε οποιοδήποτε μπουφέ.

Τα παντζάρια είναι πλούσια σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Κάνουν καλό στο αίμα και είναι ασπίδα κατά του καρκίνου. Η προσθήκη ελαιολάδου και καρυδιών, την κάνει ακόμα πιο πλούσια σε αντιοξειδωτικά

Υλικά για Παντζαροσαλάτα με καρύδια

500 γρ. παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε φέτες
450 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ μαγιονεζα
2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. ξύδι
1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
4 κ. σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Δείτε ακόμη Τζατζίκι παντζαριού

Εκτέλεση για Υλικά για Παντζαροσαλάτα με καρύδια

1 Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και άφησε τη παντζαροσαλάτα περίπου 1 ώρα στο ψυγείο για να δέσει.
2 Βγάλε την παντζαροσαλάτα και σέρβιρε τη!
Καλή όρεξη!

Tips για την καλύτερη παντζαρολάτα με καρύδια

Αν δεν σας αρέσουν οι πικάντικες γέυσεις, μπορείτε να παραλέιψετε το σκόρδο. Γίνεται εξίσου ωραία.

Παντζαροσαλάτα με καρύδια

Αν σας αρέσουν τα παντζάρια δείτε με ένα κλικ εδώ όλες τις συνταγές με παντζάρι

Close