Πάστα_ καραμέλας_ σε ποτήρι _ με 4 υλικά_(βίντεο)

Πάστα καραμέλας σε ποτήρι με μόνο 4 υλικά. Είναι μία πανεύκολη πάστα καραμέλας με καραμελωμένο ζαχαρούχο, φυτική κρέμα γάλακτος, τυρί κρέμα και μπισκότο πτι μπερ. Είναι απλά υπέροχη με μία βελούδινη κρέμα και με μία ακόμη πιο βελούδινη σαντιγί.

Δείτε ακόμα Πάστες σοκολάτας με κρέμα και μπισκότα πτι μπερ

Αν κάνετε διατροφή καιρός να την σταματήσετε για μία με δύο μέρες, γιατί πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε αυτή την πάστα. Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης, βρήκε για εμάς μία οικονομική, εύκολη και νόστιμη συνταγή. Είναι υπέροχη και είναι μία πολύ καλή συνταγή και για αρχάριους. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής: 

Εκτέλεση για την πάστα καραμέλας σε ποτήρι με 4 υλικά

Στην αρχή παίρνουμε ένα μπολ και προσθέτουμε μέσα το τυρί κρέμα και το καραμελωμένο ζαχαρούχο. Έπειτα, χτυπάμε τα δύο υλικά με ένα μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν μία βελούδινη κρέμα. Σε ένα άλλο μπολ προσθέτουμε την φυτική κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε σε σαντιγί.

Αφού η σαντιγί μας είναι έτοιμη, βάζουμε 200 γρ. από την σαντιγί στο μείγμα με το καραμελωμένο ζαχαρούχο και ανακατεύουμε. Στην συνέχεια παίρνουμε ποτηράκια. Βάζουμε στον πάτο κάθε ποτηριού 80 γρ. τριμμένο πτι μπερ. Βάζουμε πάνω από το μπισκότο την κρέμα με καραμελωμένο ζαχαρούχο και την σαντιγί.

Πάνω από την κρέμα βάζουμε άλλα 80 γρ. πτι μπερ και πάνω από τα πτι μπερ βάζουμε κι άλλη από την κρέμα μας. Τελειώνουμε με κρέμα και γαρνίρουμε με την σαντιγί που βάλαμε πριν στην άκρη. Αν θέλουμε γαρνίρουμε και με σιρόπι καραμέλας.

Πάστα _καραμέλας _σε ποτήρι_ με 4 υλικά_ Πάστα _καραμέλας _σε ποτήρι_ με 4 υλικά_Συνταγή_ Πάστα _καραμέλας _σε ποτήρι_ με 4 υλικά_

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close