Γρήγορο φαγητό : Πατάτες, αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα

Πατάτες, αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα. Νόστιμο και γρήγορο φαγητό για το Κυριακάτικο τραπέζι με μόλις 6 υλικά.

Μερικές φορές βαριόμαστε να τρώμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Κι εκεί είναι που βάζουμε την φαντασία μας να δουλέψει και δημιουργούμε υπέροχες συνταγές με λίγα υλικά και χωρίς να χρειαστεί να λερώσουμε πολλά σκεύη για να τις φτιάξουμε.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε πατάτες αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα. Θα βάλουμε μόλις λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και θα χρειαστεί να λερώσουμε απλά ένα ταψί. Ένα  οικονομικό, εύκολο και πρωτότυπο φαγητό. Και αν σας αρέσουν τα αυγά, χτυπήστε και μια Pizza με αυγό (δείτε εδώ τη συνταγή)

Δείτε ακόμα Μελιτζάνες με λουκάνικο στο πήλινο

Μπορεί να μην είναι πολύ υγιεινό όμως σίγουρα είναι περισσότερο υγιεινό από το να κάναμε τα αυγά, τις πατάτες και τα λουκάνικα στο τηγάνι. Οπότε ίσως είναι μία καλή λύση, όταν δεν μπορούμε να αποφύγουμε το ανθυγιεινό, όμως θέλουμε να το φέρουμε λίγο στα μέτρα μας.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για το πιο γρήγορο φαγητό: Πατάτες, αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα

Γρήγορο- φαγητό- : Πατάτες, -αυγά- και- λουκάνικα- στην -λαδόκολλα-

Εκτέλεση

Στην αρχή ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες όπως όταν θα τις τηγανίζαμε. Τις βάζουμε στην λαδόκολλα μαζί με λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνουμε τις πατάτες για 15-20 λεπτά.

Στην συνέχεια βάζουμε τα λουκάνικα τα οποία τα έχουμε χαράξει. Ψήνουμε το φαγητό μας για ακόμη 10 λεπτά. Στο τέλος σπάμε τα 3 αυγά και ψήνουμε το φαγητό μας για άλλα 5 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα.

Γρήγορο φαγητό : Πατάτες, αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα

Tips για το γρήγορο φαγητό : Πατάτες, αυγά και λουκάνικα στην λαδόκολλα

Δεν κλείνουμε την λαδόκολλα κατά το ψήσιμο. Μπορούμε να βάλουμε όποιο είδος λουκάνικο θέλουμε. Και τις πατάτες και τα αυγά και τα λουκάνικα τα ψήνουμε εξαρχής στους 180 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα.

Γρήγορο- φαγητό- : Πατάτες-, αυγά -και- λουκάνικα- στην- λαδόκολλα-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Lena Totsika

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close