Πεντανόστιμα τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα με μόλις 6 υλικά

Πεντανόστιμα τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα με μόλις 6 υλικά! Μόλις 6 υλικά χρειάζονται για να φτιάξουμε τα πιο νόστιμα και τα πιο όμορφα τρουφάκια. Κουβερτούρα εξωτερικά και ροζ αμυγδαλόπαστα στην γέμιση! Είναι πανέμορφα και φυσικά πεντανόστιμα.

Αυτά τα τρουφάκια είναι ό,τι πρέπει για το γιορτινό σας μπουφέ. Για το παιδικό party ή για ένα ρομαντικό δείπνο με το άλλο σας μισό, όπου θέλετε μέσα από την σοκολάτα και την ροζ γέμιση να δώσετε επιπλέον ρομαντισμό στο τραπέζι σας. Άλλωστε ο ερwτας περνάει από το στομάχι!

Εμείς τα φτιάξαμε πρόσφατα και μέχρι σήμερα δεν έχει μείνει ούτε ένα! Γι’ αυτό αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την συνταγή. Να πάτε λοιπόν γρήγορα στην κουζίνα και να τα φτιάξετε. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας μαζί μας. Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση

Για αρχή βράζουμε τα αμύγδαλα καλά. Τα ξαφλουδίζουμε και τα ρίχνουμε στο μπλέντερ. Στο μπλέντερ μαζί με τα αμύγδαλα προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, την κρυσταλλική ζάχαρη, γάλα αν χρειαστεί και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενές μείγμα. Το γάλα το ρίχνουμε για να γίνει το μείγμα μας ελαστικό.

Δείτε ακόμα Πεντανόστιμα τρουφάκια με πανεύκολη συνταγή από την Σόφη Τσιώπου!!

Το μείγμα μας θέλουμε να είναι ελαστικό και να μην κολλάει στα χέρια. Όταν γίνει αυτό, το μείγμα μας είναι έτοιμο. Αφού το μείγμα μας είναι έτοιμο το πλάθουμε σε μπαλάκια. Βουτάμε το κάθε μπαλάκι στην λιωμένη κουβερτούρα και είναι έτοιμα τα τρουφάκια μας!

Tips

Για 400 γρ. αμυγδαλόπαστα βγαίνουν 28-30 τρουφάκια.

τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά τρουφάκια με αμυγδαλόπαστα συνταγή 6 υλικά

Την συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Panagiota Kiriakou

στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

 

Close