ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 κιλό νερό
1 κουτάκι Σουρωτή -νερό ανθρακικό-.
1 κουταλιά σούπας ξύδι
2 κουτ.σούπας λάδι σπορέλαιο
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει η ζύμη μας μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.μας…θα το καταλάβετε ζυμώνοντας.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ωρίτσα..
ΓΕΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ
τυρί τριμμένο 1 με 2 αυγά λίγο γάλα
ΓΈΜΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Σπανάκι τυρί αυγό
ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΙΤΗ
Πράσο τυρί αυγό πλιγούρι. Λιώνουμε 3 κουταλιές Βιτάμ και λάδι σπορέλαιο για να λαδώσουμε τα φύλλα μας…Και από μια κουταλιά σούπας στη ΓΈΜΙΣΗ…Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ1!!
Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος