ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
1 κιλό νερό
1 κουτάκι Σουρωτή -νερό ανθρακικό-.
1 κουταλιά σούπας ξύδι
2 κουτ.σούπας λάδι σπορέλαιο
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει η ζύμη μας μαλακή και να μην κολλάει στο χέρι.μας…θα το καταλάβετε ζυμώνοντας.
Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ωρίτσα..
ΓΕΜΙΣΗ ΠΡΩΤΗ
τυρί τριμμένο 1 με 2 αυγά λίγο γάλα
ΓΈΜΙΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ
Σπανάκι τυρί αυγό
ΓΕΜΙΣΗ ΤΡΙΤΗ
Πράσο τυρί αυγό πλιγούρι. Λιώνουμε 3 κουταλιές Βιτάμ και λάδι σπορέλαιο για να λαδώσουμε τα φύλλα μας…Και από μια κουταλιά σούπας στη ΓΈΜΙΣΗ…Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ1!!
Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Καφέ Νύχια:16+1 ιδέες με το χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει το Φετινό Χειμώνα
- Άγιος Έρωτας: Η Σμαρώ “χάνει” το παιδί της
- Grand Hotel επόμενα επεισόδια: 12, 13, 14, 15
- Καιρός : Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές καταιγίδες
- Στο νοσοκομείο ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Κινδύνεψε να πάθει σηψαιμία