Aπίστευτη γεύση -Δοκιμάστε το !!!
Υλικά
Μισό φιλέτο κοτόπουλο το κόβουμε σε μπουκίτσες -Μερίδες 4
1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το μαχαίρι
ελαιόλαδο
1 κούπα τσαγιού μοτσαρέλα
αλάτι πιπέρι λίγη ζάχαρη
μαιντανό ψιλοκομμένο
λίγο αλεύρι
Χρησιμοποίησα το ένα κομμάτι από το φιλέτο .Αν θέλετε πιο πολλές μερίδες βάλτε και τα δύο τεμάχια
Τι κάνουμε
Αλευρώνουμε τις μπουκίτσες και τις περνάμε με λίγο ελαιόλαδο από το τηγάνι.
Τις αφήνουμε στην άκρη σε ένα πιάτο.
Σκουπίζουμε το τηγάνι αδειάζοντας αν έχει απομείνει λάδι βάζουμε ξανά λίγο ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και σοτάρουμε για λίγο ίσα να γιαλίσει.
Προσθέτουμε τον χυμό όλο από τα ψιλοκομμένα ντοματάκια μαζί και το αλάτι το πιπέρι την ζάχαρη τον μαιντανό και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε και τις μπουκίτσες και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε και την μοτσαρέλα φέρνουμε το φαγητό μας μιά δυό γύρες και το αδειάζουμε σε ταψάκι .
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο αέρα 180 με 200 βαθμούς -θέλουμε να δέσει η σάλτσα του.
Σερβίρουμε με ότι μας αρέσει όπως -πουρέ -μακαρόνια- πιλάφι -ή πατάτες τηγανητές .Είναι πεντανόστιμο !!
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες