Υλικά
1 κομματάκι μαγιά
1 ποτήρι νερό
300 περίπου γρ. αλεύρι
Μισή κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. τυρί φέτα
1 αυγό
1 κουτί ντοματάκι ψιλοκομμένο
Αλάτι-πιπέρι – ξερό δυόσμο- μία πρέζα ζάχαρη (για τη σάλτσα)
Δείτε ακόμα :Φτιαξτε κολασμένη σάλτσα καραμέλας για τα γλυκά σας
Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη μαγιά, το νερό, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η μαγιά.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι έτσι ώστε να κάνουμε μία εύπλαστη ζύμη που να κολλάει στο χέρι μας και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά.
Θρυμματίζουμε σε ένα πιάτο τη φέτα και την ανακατεύουμε με το αυγό.
Δείτε ακόμα :Αφράτοι Λουκουμάδες οι Θεικοί !!!!
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι, με ένα δάχτυλο λάδι, λαδώνουμε τα χέρια μας, παίρνουμε μικρά κομμματάκια από τη ζύμη τα ανοίγουμε και τοποθετούμε μέσα τους μικρή ποσότητα από το τυρί με το αυγό.
Τα κλείνουμε και τα πλάθουμε με τα χέρια μας σε μικρές μπάλες και τα τηγανίζουμε καλά από όλες τις πλευρές.
Δείτε ακόμα: Αφράτοι Λουκουμάδες κολοκυθιού !!!!
Όταν τελειώσουμε με το τηγάνισμα πετάμε το μισό λάδι και στο υπόλοιπο ρίχνουμε το ντοματάκι με το αλάτι, πιπέρι, την μία πρέζα ζάχαρη και τον δυόσμο. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 10 λεπτά και περιχύνουμε τους λουκουμάδες.
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα