Υλικά:
- φύλλο σφολιάτας 1 συσκευασία
Για την γέμιση :
Για το άλειμμα :
- γάλα εβαπορέ Σχεδόν 1 ποτήρι του νερού
- αυγα 1
Quiche Lorraine (Κις Λορέν) με μπέικον και τυριά για το γιορτινό και το Κυριακάτικο τραπέζι και όχι μόνο.
Μας αρέσει πολύ η Quiche Lorraine (Κις Λορέν) και σήμερα θα δούμε πως μπορούμε με απλά υλικά να φτιάξουμε μία πίτα που μοιάζει με Quiche Lorraine (Κις Λορέν) στην αφράτη και απαλή υφή της αλλά και φυσικά στην νοστιμιά της.
Δείτε ακόμα Εύκολη Κις Λορέν με σπανάκι που θα σας ξετρελάνει!
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την Quiche Lorraine (Κις Λορέν):

Εκτέλεση για την Quiche Lorraine (Κις Λορέν)
Αρχικά στρώνουμε τα μισά φύλλα σε ένα ταψί το οποίο πρώτα το έχουμε βουτυρώσει. Από πάνω απλώνουμε το τριμμένο ένταμ, το ψιλοκομμένο ζαμπόν, το μπέικον, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες, το τυρί κρέμα, την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και κλείνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα σφολιάτας.

Δείτε ακόμα Λαχταριστή Κις Λορέν με Φύλλα Κρούστας για Μπουφέ!
Χτυπάμε το αυγό με το εβαπορέ γάλα και περιχύνουμε την πίτα μας με το μείγμα αφού πρώτα την έχουμε χαράξει επιφανειακά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, μέχρι να ροδίσει καλά.

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gianna Mimi
και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr