σαλάτα_με_αβοκάντο_

Σαλάτα με αβοκάντο που μοιάζει με ταραμοσαλάτα. Αν σας αρέσει το αβοκάντο και έχετε βαρεθεί να τρώτε κάθε χρόνο ταραμοσαλάτα μπορείτε να την αντικαταστήσετε με αυτή την υπέροχη σαλάτα με αβοκάντο, σολομό, τριμμένη ντομάτα και μερικά ακόμη απλά υλικά.

Είναι απλά πεντανόστιμη με μία γεμάτη βουτυρένια γεύση και φυσικά είναι πολύ θρεπτική. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτή την σαλάτα με αβοκάντο σε συνδυασμό με την ταραμοσαλάτα. Ιδανική για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Σαλάτα με κολοκύθι καλαμπόκι και dressing από lime και αβοκάντο-Corn and zucchini salad with dressing avocado lime

Όποτε θέλετε μέσα στον χρόνο μπορείτε να φτιάξετε αυτή την πανεύκολη σαλάτα με αβοκάντο αφού είναι πολύ οικονομική, πολύ εύκολη και γίνεται πραγματικά σε χρόνο μηδέν. Δείτε την εκτέλεση της συνταγής παρακάτω: 

Εκτέλεση για την σαλάτα με αβοκάντο

Βάζουμε στο μούλτι τα δύο αβοκάντο τα οποία τα έχουμε καθαρίσει και τα έχουμε κόψει σε μικρές φέτες. Στην συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το πιπέρι, το αλάτι, τον σολομό και την τριμμένη ντομάτα.

Προσθέτουμε επίσης το ελαιόλαδο. Πολτοποιούμε τα υλικά μας. Αφού πολτοποιηθούν αρκετά προσθέτουμε το ψωμί του τοστ. Πολτοποιούμε και πάλι και είναι έτοιμο.

σαλάτα_με_αβοκάντο_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ Συνταγή_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ Συνταγή_ σαλάτα_με_αβοκάντο_ σαλάτα_με_αβοκάντο_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Eve Kazelidou

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close