Μανιτάρια σνίτσελ! Φτιάχνουμε παναρισμένα μανιτάρια πλευρώτους στο τηγάνι

Μανιτάρια σα σνίτσελ πεντανόστιμα και απολαυστικά. Φτιάχνουμε τηγανιτά και παναρισμένα μανιτάρια πλευρώτους, σαν ορεκτικό ή μεζέ. Μία καλή ιδέα για να τρώνε και τα παιδιά μας! Το συγκεκριμένο σνίτσελ απο μανιτάρια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε γεύση από το κλασικό.

Εκτέλεση για τα Μανιτάρια σνίτσελ :

Σε ένα μπολ χτυπάμε μερικά αυγά και τα αλατίζουμε. Τα αυγά να είναι τόσα, ώστε να φτάσει το μείγμα μας για τα μανιτάρια! Αφού χτυπήσουμε τα αυγά, προσθέτουμε την φρυγανιά και αλατίζουμε το μείγμα μας. Βάζουμε το μπολ στην άκρη.

Αφού έχουμε αγοράσει τα μανιτάρια πλευρώτους, τα καθαρίζουμε, βγάζοντας τα κοτσάνια τους. Τα κοτσάνια των μανιταριών δεν τα πετάμε! Τα αποθηκεύουμε για άλλες, πεντανόστιμες συνταγές. Το κύριο κομμάτι των μανιταριών το βουτάμε και από τις δυο πλευρές στο μείγμα από αυγό!

Δείτε ακόμα Ανεπανάληπτα μανιτάρια αλά κρεμ

Στη συνέχεια, τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν. Αφού τα μανιτάρια μας ροδίσουν από την μια πλευρά, τα γυρνάμε από την άλλη. Αφού τελειώνουμε τη διαδικασία, τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας για να απορροφηθούν τα πολλά λάδια. Μπορούμε αν θέλουμε και να τα ψήσουμε.

Μανιτάρια σνίτσελ

Τη συνταγή την βρήκαμε από την φίλη μας Olga Kibisova

Επιμέλεια κειμένου: daddy-cool.gr

Close