Σοκολατένιος κορμός  black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα  υλικά

Σοκολατένιο ρολό black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας….Ενα κομμάτι δεν φτάνει!!!

 

Υλικά και εκτέλεση

 

Black forest σε ρόλο εύκολο και με μπισκότα γεμιστά σοκολάτας αυτά που έχουνε την καπετάνισσα απέξω 500 γραμ.Αν δεν βρείτε βάλτε Παπαδοπούλου γεμιστά.
Τα τρίβω στο μούλτι και βάζω και 150 γρ Βιτάμ λιωμένο απλώνω δύο φύλλα μεμβράνης και το στρώνω περίπου πάχους του ενός πόντου.
Ετοιμάζω την κρέμα χτυπώντας 500 ml κρέμα γάλακτος φυτική αυτή που έχει το παγωτό απ έξω την πράσινη μαζί με 3 κουταλάκια του γλυκού άχνη ζάχαρη κρατάω σε ένα μικρό μπολάκι για γαρνίρισμα χτυπάω μαζί και 300 γραμμάρια τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια το στρώνω επάνω από τα μπισκότα.

Στραγγίζω τα βύσσινα και τα βάζω επάνω στην κρέμα θα σας δείξω και φωτογραφίες στα σχολεία με τη διαδικασία όλο αυτό τώρα το τυλίγω και το αφήνω μία ωρίτσα να παγώσει.
Τέλος λιώνω 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος.

Την αφήνω να ζεσταθεί αποσύρω από τη φωτιά ρίχνω 200 κουβερτούρα να λιώσει το ρίχνω πάνω στον κορμό και γαρνίρω με σαντιγί και τριμμένη σοκολάτα.

Σοκολατένιος κορμός black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα υλικά Σοκολατένιος κορμός black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα υλικά Σοκολατένιος κορμός black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα υλικά Σοκολατένιος κορμός black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα υλικά Σοκολατένιος κορμός black forest με γεμιστά μπισκότα σοκολάτας και ακόμα τέσσερα υλικά

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες συνταγές για απολαυστικά γλυκά ψυγείου

Συνταγή από Κωνσταντινιά ΠΚ-Οι χρυσοχερες-ηδες

Close