Σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές με σως γιαουρτιού και παξιμάδι

Υπέροχη σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές, συνδυασμένη με σως γιαουρτιού και παξιμάδια. Μία πρωτότυπη συνταγή για σούπα βελουτέ, πολύ νόστιμη και εύκολη στην εκτέλεση. Αν αφαιρέσετε τα μπαχαρικά μπορεί να γίνει ένα πολύ θρεπτικό πιάτο για παιδιά και μωράκια!

Εκτέλεση 

Ουσιαστικά τα βάζεις όλα σε μια κατσαρολίτσα με νεράκι διπλάσιο από ότι οι φακές και σε 20 λεπτάκια είναι έτοιμο! Το αποσύρεις από τη φωτιά και το χτυπάς με το μπίμερ για να γίνει βελουτέ!
Όσον αφορά τη σως γιαουρτιού, προσθέτεις απλά στο γιαουρτάκι λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι και ξύδι! Φυσικά μπορείς αν θέλεις να βάλεις και σκέτο γιαουρτάκι! Στο σερβίρισμα σπας από πάνω λίγα παξιμαδάκια λαδιού

Σούπα βελουτέ από κόκκινες φακές με σως γιαουρτιού και παξιμάδι

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close