συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

Συνταγή για οικονομική και πανεύκολη λάβα φιστικιού από τον Παναγιώτη Παπαδάκη με μόλις 3 υλικά για παγωτό, τούρτα, κέικ και πάστες.

 

Μπακλαβάς αρωματικός με φιστίκι και καρύδι

 

Αυτή η λαχταριστή λάβα φιστικιού με ζαχαρούχο γάλα και ακόμη 1 υλικό, από τον Παναγιώτη Παπαδάκη, πρόκειται να γίνει η αγαπημένη σας γλυκιά σώς και άλειμμα για τα κέικ, τις τούρτες, τις πάστες, ακόμη και τα παγωτά. Είναι απλά φανταστική, οικονομική και έτοιμη σε μερικά λεπτά.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την λάβα φιστικιού:

συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

INGREDIENTS

160 g Pistachios (1 cup)
100 g sunflower oil (12 tbsp)
70 g sweetened condensed milk (5 tbsp)

GERMAN

ZUTATEN

160 g Pistazien (1 Tasse)
100 g Sonnenblumenöl (12 EL)
70 g gesüßte Kondensmilch (5 EL)

συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε πολύ καλά τα φιστίκια Αιγίνης και τα περνάμε από σίτα για να καθαρίσουν οι περιττές φλούδες τους. Τα ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με το ηλιέλαιο και τα πολτοποιούμε πάρα πολύ καλά.

συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

Γλυκό του κουταλιού φιστίκι

 

συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

Προσθέτουμε το μείγμα σε ένα μπολ και ενσωματώνουμε σιγά σιγά ανακατεύοντας συνεχώς το ζαχαρούχο γάλα. Το συντηρούμε σε αποστειρωμένο βαζάκι των 250 ml στο ψυγείο για 8-10 μέρες. Η πιο νόστιμη και εύκολη λάβα φιστικιού ή άλειμμα ιδανική για παγωτά, τούρτες, κέικ ή όπου αλλού σας αρέσει!! Καλή σας επιτυχία!!

συνταγή-για-λάβα-φιστίκι-

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close