Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα. Δεν έχετε ξαναφάει τόσο νόστιμη μαρμελάδα.  Με βανίλιες βερίκοκα, σταφύλι και πολλά αλλά καλοκαιρινα φρούτα είναι φουλ στις βιταμίνες.

Μια υπέροχη μαρμελάδα με φρούτα εποχής για όλη την οικογένεια. Γιατί να αγοράσετε την μαρμελάδα από το supermarket όταν μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας ;

Εμπλουτίστε το πρωινό σας ακόμη περισσότερο τρώγοντας αυτή την υπέροχη μαρμελάδα. Μπορείτε να την απολαύσετε με φρυγανιές, ψωμί ή και σκέτη. Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα

Πλένουμε πολύ καλά όλα μας τα φρούτα και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα σιγοβράζουμε τα φρούτα με τη ζάχαρη έχοντας προσθέσει στο μείγμα και τις δύο βανίλιες. Σιγοβράζουμε μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη.

Δείτε ακόμα Υπέροχη μαρμελάδα με διάφορα φρούτα εποχής! 

Στη συνέχεια χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να βράσει μέχρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους. Στο διάστημα αυτό αφαιρούμε τον αφρό από το μείγμα. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν καλά τα φρούτα. Έπειτα, αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά και μέσα στην κατσαρόλα λιώνουμε τα φρούτα πολτοποιώντας τα με το ραβδομίξερ.

Στο τέλος, σιγοβράζουμε ξανά την μαρμελάδα για λίγα λεπτά, προσθέτοντας και τον χυμό λεμονιού. Κάνουμε μια δοκιμή με το πιάτο και αν είναι ψημένη δε θα ενωθεί το χώρισμα. Μεταφέρουμε την καυτή μαρμελάδα σε βάζα και τα βάζουμε δύο λεπτά στα μικροκύματα να αποστειρωθούν.

Tips:

Αν δεν χρησιμοποιείτε πολύ ζάχαρη στις μαρμελάδες σας μπορείτε να τις διατηρήσετε στο ψυγείο και να τις καταναλώσετε γρήγορα. Μπορούμε να φτιάξουμε κι άλλες με άλλα φρούτα εποχής.

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Συνταγή για μαρμελάδα με καλοκαιρινά φρούτα - Απόλαυση

Την συνταγή την βρήκαμε από την αγαπημένη μας σελίδα Helena’s Greek cooking

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr

 

 

Close