τυροπιτάκια-συνταγή-

Συνταγή για Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια της τεμπέλας για το 2023. Είναι σκέτος αφρός και είναι η τέλεια επιλογή για το σχολικό κολατσιό, για το ταπεράκι του ολοήμερου αλλά και για το παιδικό πάρτι.

    Για το πασπάλισμα

  • σουσαμι Κατά βούληση

Ψάχνετε μία γρήγορη και εύκολη συνταγή για το σχολείο χωρίς να χρειαστεί να δώσετε ένα σκασμό λεφτά σε φούρνους ή στο σούπερ μάρκετ; Τότε σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα τυροπιτάκια της τεμπέλας που σίγουρα είναι η καλύτερη, η πιο οικονομική και η πιο γρήγορη συνταγή για τυροπιτάκια το 2023.

Δείτε ακόμα Τραγανά τυροπιτάκια με ψωμί του τοστ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τυροπιτάκια αυτά λιώνουν στο στόμα και επειδή η επιτυχία τους είναι σίγουρη, τα φτιάχνουμε κάθε φορά που είμαστε πολύ κουρασμένες από την δουλειά αλλά ξέρουμε ότι τα παιδιά χρειάζονται ένα σνακ για το σχολείο. Γίνονται στο πόδι και τρώγονται αμέσως.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για πιο νόστιμα τυροπιτάκια της τεμπέλας για το 2023

Αφράτα αφράτα και εύκολα ότι πρέπει για πρωινές γουρουνιες

τυροπιτάκια-συνταγή-

Εκτέλεση για πιο νόστιμα τυροπιτάκια της τεμπέλας για το 2023

Σε μία λεκάνη προσθέτουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι, την θρυμματισμένη φέτα, το στραγγιστό γιαούρτι και το καλαμποκέλαιο και ανακατεύουμε τα υλικά μας μέχρι να πάρουμε μία μαλακή ζύμη.

Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια της τεμπέλας για το 2023

Δείτε ακόμα Κρουασάν τυροπιτάκια για το σχολείο

Στην συνέχεια πλάθουμε την ζύμη σε μπαλίτσες και βάζουμε τις μπαλίτσες μας σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αλείφουμε τα τυροπιτάκια με χτυπημένο αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν καλά.

Tips για τα  πιο νόστιμα τυροπιτάκια της τεμπέλας για το 2023

Αντί για φέτα μπορούμε να βάλουμε όποιο τυρί μας αρέσει, ακόμη και γραβιέρα ή κεφαλοτύρι. Με το κεσεδάκι από το γιαούρτι μετράμε και το καλαμποκέλαιο.

τυροπιτάκια-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Μένια Στεφοπούλου

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close