ταραμοσαλάτα-χωρίς ψωμί-και-χωρίς πατάτα-συνταγή-

Μία ιδιαίτερη και πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σας χωρίς ψωμί και χωρίς πατάτα. Θα την λατρέψετε την φετινή Καθαρά Δευτέρα!

Η Καθαρά Δευτέρα για ακόμη μία χρονιά είναι εδώ και όλοι ανυπομονούμε να μαζευτούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι και να απολαύσουμε τα σαρακοστιανά μας. Σήμερα λοιπόν θα δοκιμάσουμε μία ταραμοσαλάτα χωρίς ψωμί ή πατάτα όπως συνηθίζεται.

Δείτε ακόμα Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά

Είναι μία ταραμοσαλάτα με απαλή υφή και πολλή νόστιμη γεύση κα σίγουρα οι βούτες με την λαγάνα θα πάνε σύννεφο. Είναι πεντανόστιμη, πανεύκολη και μοιάζει λίγο με μαγιονέζα. Θα την φτιάχνετε όλη την χρονιά λέμε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την ταραμοσαλάτα χωρίς ψωμί και χωρίς πατάτα

ταραμοσαλάτα-χωρίς ψωμί-και-χωρίς πατάτα-συνταγή-

Εκτέλεση για την ταραμοσαλάτα χωρίς ψωμί και χωρίς πατάτα

Βάζουμε στο μπλέντερ τον ταραμά και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στην συνέχεια προσθέτουμε το ηλιέλαιο, λίγο λίγο, να ρέει σαν κλωστή και συνεχίζουμε το χτύπημα. Σταματάμε το χτύπημα και προσθέτουμε ηλιέλαιο, ανακατεύοντας. Σταματάμε να προσθέτουμε όταν μας αρέσει η γεύση.

Δείτε ακόμα Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά από το Live Kitchen (βίντεο)

Tips για την ταραμοσαλάτα χωρίς ψωμί και χωρίς πατάτα

Αν μας βγει πολλή πηχτή, προσθέτουμε νερό και ανακατεύουμε. Είναι σαν μαγιονέζα, όσο προσθέτεις λάδι γίνεται περισσότερη σε ποσότητα.

ταραμοσαλάτα-χωρίς ψωμί-και-χωρίς πατάτα-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Souki Simeonidou

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close