Ταραμοσαλάτα- με -λευκό-ταραμά-

Ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά .Συνταγή για ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά πατάτα και ψωμί.

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και σίγουρα κάθε χρόνο στο τραπέζι μας υπάρχει η αγαπημένη μας ταραμοσαλάτα. Μία παραδοσιακή σώς με ψωμί ή πατάτα και με ροζ ή λευκό ταραμά. Σήμερα λοιπόν θα φτιάξουμε μία πανεύκολη ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά πατάτα και ψωμί .

Θα απογειώσουμε την γεύση της ταραμοσαλάτας με χυμό λεμονιού και ετοιμαστείτε για τρομερές βούτες με λαγάνα. Φυσικά την ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά μπορείτε να την απολαύσετε οποιαδήποτε μέρα του χρόνου θέλετε. Θα ξετρελαθείτε.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για την ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά:

συνταγή-για-ταραμοσαλάτα-με-λευκό ταραμά-

Εκτέλεση για την ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά

Αρχικά βάζουμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο μαζί με το φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια και τα διαλύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στην συνέχεια ρίχνουμε τον λευκό ταραμά και το ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο καλά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Δείτε ακόμα Ταραμοσαλάτα με ψωμί αφρός

Προσθέτουμε επίσης την βρασμένη πατάτα κομμένη σε κομμάτια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πολτοποιηθεί και η πατάτα. Στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε για λίγο μέχρι να ενσωματωθεί ο χυμός λεμονιού. Βάζουμε στο ψυγείο την ταραμοσαλάτα μέχρι να κρυώσει καλά και σερβίρουμε.

συνταγή-για-ταραμοσαλάτα-με-λευκό ταραμά-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Gogo Samiou

Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου συνταγήςdaddy-cool.gr 

Close