Τηγανιτές πιπεριές με ντομάτα_

Καλοκαιρινό φαγάκι με τηγανιτές πιπεριές και ντομάτα που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια!

Οι πιπεριές είναι ένα λαχανικό που το Καλοκαίρι το μαγειρεύουμε συχνά. Γενικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε πολύ σημασία στα λαχανικά αφού είναι ελαφριά. Σήμερα θα μαγειρέψουμε τηγανιτές πιπεριές με ντομάτα .Θα συνοδεύσουμε αυτό το φαγητό με φέτα και ψωμάκι και θα γλείφουμε και τα δάχτυλά μας.

Οι πιπεριές είναι γενικά ένα αγαπημένο λαχανικό. Η συνταγή Τηγανιά με πανσέτα και πιπεριές αποδεικνύει ότι τις πιπεριές μπορούμε να τις βάλουμε κυριολεκτικά στις περισσότερες συνταγές μας. Σήμερα όμως θα τις απολαύσουμε σκέτες. Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγάκι. Δείτε την εκτέλεση παρακάτω:  

Εκτέλεση

Στην αρχή κόβουμε τις πιπεριές μας σε λωρίδες και ρίχνουμε στις πιπεριές λίγο αλάτι. Προσθέτουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τις τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε την φρέσκια σάλτσα ντομάτας στον ταβά και ρίχνουμε μέσα τις πιπεριές μαζί με το λάδι τους από το τηγάνισμα.

Δείτε ακόμα Πιπεριές Φλωρίνης ψητές σαλάτα

Προσθέτουμε στο φαγητό μας μισό ποτήρι νερό, λίγο πιπέρι και την ζάχαρη. Δοκιμάζουμε αν χρειάζεται επιπλέον αλάτι και προσθέτουμε. Συνοδεύουμε με φέτα και ψωμί.

Τηγανιτές πιπεριές_με ντομάτες_ Τηγανιτές πιπεριές_με ντομάτες_ Τηγανιτές πιπεριές_με ντομάτες_

Η συνταγή είναι της φίλης μας Βουλα Πολυζου

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close