Υλικά:
- αυγα 6
- καστανή ζάχαρη 360γρ.
- ηλιέλαιο 350ml
- αλέυρι που φουσκώνει μόνο του 350γρ.
- μοσχοκάρυδο 1 κ.γ.
- κανελά 1/2 κ.γ.
- πορτοκαλι ξύσμα από 1
- ινδοκαρυδο 60γρ.
- καρότο 300γρ. τριμμένα
Για την κρέμα:
- βουτυρο 80γρ. σε θερμοκρασία δωματίου
- τυρί κρέμα 200γρ.
- βανίλια 1
- ζάχαρη άχνη 100γρ.
Ένα πολύ εύκολο και νόστιμο κέικ με καρότο και ινδοκαρυδο! Είναι αφράτο με λίγα υλικά και πολύ λαχταριστο. Το ιδανικό γλυκό για τον καφέ μας.
Ingredients for the cake:
6 eggs 360gr. brown sugar 350ml sunflower oil 350gr. self raising flour 1 tsp. nutmeg 1/2 tsp. cinnamon zest from 1 orange 60gr. coconut flakes 300gr. grated carrots
For the cream:
80gr. butter at room temperature 200gr. cream cheese 1 vanillin 100gr. powdered sugar