Υλικά:
Για το παντεσπάνι:
- αλευρι 125γρ.
- κακαο 30γρ.
- μπέικιν πάουντερ 1 & 1/2 κ.γ.
- αυγα 5 μεσαία
- ζαχαρη 125γρ.
Για το σιρόπι:
Για την κρέμα:
- κρεμα γαλακτος 300γρ. κρύα
- ζαχαρη 70γρ.
- πραλίνα bueno 100γρ.
Για την επικάλυψη:
- πραλίνα bueno 300γρ.
- ηλιέλαιο 3 κ.σ.
Υπέροχη τούρτα με γεύση μπουενο, κακάο και κρέμα. Είναι εύκολη στη εκτέλεση με παντεσπάνι και επικάλυψη σοκολάτας Μπουένο! Ιδανική για γενέθλια και γιορτές.




