Συνταγή για Τσιπούρες γεμιστές. με ντομάτα, πιπεριά, σκόρδο και μυρωδικά που κάνουν πολύ ζουμερές τις τσιπούρες
Υλικά για 3 Τσιπούρες
1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια
1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγα κλαράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 κγ ελαιόλαδο
ρίγανη
αλατοπίπερο
Δείτε ακόμη Τσιπούρες γεμιστές, ψημένες με βούτυρο και σως μαγιονέζας
Εκτέλεση
καθαρίζουμε καλά τις τσιπούρες.
Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίσουν.
Τις αλατίζουμε και τις βάζουμε στο ταψί.
Ετοιμάζουμε σε ένα μπολάκι ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, λάδι, αλατοπίπερο.
Ανοίγουμε τις τσιπούρες μας και γεμίζουμε την κοιλίτσα.
Πασπαλίζουμε και από πάνω με λίγη ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 190-200 μέχρι να πάρουν χρώμα τα ψαράκια μας.
Βγάζουμε σε μια πιατέλα τα ψαράκια μας.
Σε ένα σεικερ ρίχνουμε ότι έμεινε στο ταψί αν θέλουμε σουρώνουμε με ένα ψιλό σουρωτηράκι.
Προσθέτουμε 2 κγ μουστάρδα λίγη ρίγανη και λίγο ακόμα λαδάκι.
Τα χτυπάμε καλά και περιχύνουμε πάνω από τα ψάρια μας!!!
καλή επιτυχία!!!
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα