Τηγανιτά τυροπιτάκια – καραμελίτσες για τον γιορτινό μπουφέ

Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας σαν καραμέλες για τον γιορτινό μπουφέ! Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε όλους τους καλεσμένους σας. Το σχήμα είναι εκπληκτικό αλλά η γεύση τους είναι ακόμη καλύτερη. Είναι τα ιδανικά τυροπιτάκια για να εκπλήξετε ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Εμείς τα δοκιμάσαμε πρόσφατα σε κάποια δική μας γιορτινή περίσταση και όλοι μας ζητούσαν την συνταγή. Αφού λοιπόν η συνταγή είχε τόση…πέραση είπαμε να την μοιραστούμε και μαζί σας. Τυροπιτάκια άκρως φωτογενή!

Δείτε ακόμα Γκόλφω Νικολού : H συνταγή για τυροπιτάκια κουρού που έγινε ανάρπαστη

Όμορφα τυροπιτάκια που θα εντυπωσιάσουν τόσο για την εμφάνιση όσο και για την γεύση τους. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε γιορτινό μπουφέ για εσάς και αυτούς που αγαπάτε. Δείτε την μοναδική εκτέλεση παρακάτω:

 

Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας σαν καραμέλες

Εκτέλεση

Στην αρχή κόβουμε τα φύλλα της κρούστας σε τετραγωνάκια. Βάζουμε στο κέντρο λίγη από την γέμιση και τα διπλώνουμε. Στα πλαϊνά δένουμε με λωρίδες από φρέσκο κρεμμυδάκι και τα τηγανίζουμε. Τα φύλλα κρούστας τα βάζουμε ένα – ένα.

Tips

Όταν θα βάζουμε τα τυροπιτάκια στο τηγάνι θα τα βάζουμε με ένα πιρούνι. Όταν τα βγάζετε δείξτε προσοχή, γιατί αν τα σηκώσετε μπορεί να κοπούν.

Τηγανιτά τυροπιτάκια - καραμελίτσες συνταγή Τηγανιτά τυροπιτάκια - καραμελίτσες συνταγή

Την συνταγή την είδαμε από την φίλη μας Nikoleta Karageorgou‎ στην αγαπημένη μας ομάδα Οι Προκομμένες/οι – Συνταγές

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close