Υλικά
1 φλιτζάνι καρύδια
1 φλιτζάνι βρώμης
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως
1/2 φλιτζάνι λάδι canola
1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου
1/4 κουταλάκι αλάτι
5 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα (της αρεσκείας σας)
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 C. Σε ένα multi χτυπήστε τα καρύδια και τη βρώμη και μόλις είναι έτοιμα τα αδειάζετε σε ένα μπολ προσθέτοντας το αλεύρι, το λάδι, το σιρόπι και το αλάτι.
Ανακατέψτε καλά τα υλικά και πλάστε μικρές μπάλες τις οποίες τις βάζετε σε μικρή απόσταση μεταξύ τους σε ένα αντικολλητικό ταψί ή σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Πιέστε τον αντίχειρά σας απαλά στο κέντρο του μπισκότου μέχρι να δημιουργηθεί μια μικρή εσοχή ( λακκούβα) και γεμίστε τη με μια κουταλιά του γλυκού μαρμελάδα ( ή λιγότερο).
Ψήστε τα μπισκότα μέχρι να ροδίσουν και να σταθεροποιηθούν (περίπου 15-20 λεπτά).
Μόλις είναι έτοιμα, τα αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και τα τοποθετείτε σε ένα αεροστεγές δοχείο.
Πηγή: popsugar.com
Το διαβάσαμε στο : mothersblog
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα