ΥΛΙΚΑ
200 γρ σκληρό τυρί τσένταρ στο χονδρό μέρος του τρίφτη
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελάδος
1/2 κούπα αλεύρι ανακατεμένο με 3/4 του γλυκού μαγειρική σόδα!!
1 κ σούπας γάλα
λίγο πιπέρι η κόκκινη πάπρικα .
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε μούλτι όλα τα υλικά μαζί στο τέλος το γάλα.
Τα αλέθομαι όλα μαζί για λίγο.
Μαζεύουμε την ζύμη την κάνουμε μια μπάλα την αφήνουμε σε καλά αλευρωμένη επιφάνεια και ρίχνουμε λίγο αλεύρι από πάνω .
Αλευρώνουμε τον πλάστη μας και ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο πάχους μισό εκατοστό!.
Αρχίζουμε να κόβουμε με το μαχαίρι λωρίδες σαν τα πακοτίνια.
Κάνουμε μια τρύπα στην μέση με οδοντογλυφίδα για να μην μας φουσκώσουν.
Τα μεταφέρουμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε για 8 λεπτά η μέχρι να ροδίσουν στους 180..!!
Gogo Samiou “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος