Υπέροχα τυροψωμάκια με ζαμπόν με αφράτη ζύμη γιαουρτιού- Soft Dough Recipe

Από τα πιο νόστιμα τυροψωμακια που έχετε φτιάξει και εύκολα! Με ωραία αφράτη ζύμη γιαουρτιού που λατρεύουν τα παιδάκια! Τέλεια και για το παιδικό πάρτι, το σχολείο, το κολατσιό

Υλικά-Ingredients
Για την ζύμη-For the dough
750 γρ αλεύρι-750 g flour
2 κτγ αλάτι-2 tsp salt
2 κτσ ζάχαρη-2 tbsp sugar
240 γρ νερό-240 g water
240 γρ ηλιέλαιο-240 g sunflower oil
200 γρ γιαούρτι-200 g yoghurt
9 γρ ξηρή μαγιά-9 g dry yeast
Για την γέμιση-For inside
200 γρ κρέμα τυρί philadelphia-200 g cream cheese philadelphia
200 γρ τυρί γκούντα-200 g gouda cheese
30 φέτες πάριζα-30 slices of pork ham
Για το άλειμμα-For spreading
1 αυγό-1 egg
σουσάμι-sesame

Δειτε ακομα Ιδιαίτερα Ινδικά πιτάκια (Samosa)

Δείτε την εκτέλεση στο video που ακολουθεί:

Υπέροχα τυροψωμάκια με ζαμπόν με αφράτη ζύμη γιαουρτιού- Soft Dough Recipe

Δειτε ακομα Τα πιο αφράτα τυροπιτάκια κρουασανάκια που θα τρως όλες τις ώρες της μέρας!

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες συνταγές για το σχολείο

Παναγιώτης Παπαδάκης
Παναγιώτης Παπαδάκης

Λέγομαι Παναγιώτης Παπαδάκης είμαι 31 ετών και άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μαγειρική πριν πέντε χρόνια. Όμως εφάρμοσα τις ιδέες μου και την φαντασία μου πάνω στην κουζίνα μόλις χρειάστηκε να δουλέψει η γυναίκα μου.Έκτοτε δουλεύω πάνω στις συνταγές ώστε να επιτύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Close