Έτοιμος ο τραχανάς για τον φετινό χειμώνα !!!! Φτιάξτε τον είναι πάρα πολύ ωραίος και νόστιμος !!!
- σιμιγδαλι 3 κιλά χοντρό
- γάλα 3 κιλά πλήρες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κιλά
- αυγα 9
Υλικά
Υλικά βγάζει περίπου 5 κιλά.
3 κιλά χοντρό σιμιγδάλι
3 κιλά γάλα πλήρες
3 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
9 αβγά
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, τα κάνουμε μικρά μπαλάκια, το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και μόλις στεγνώσουν τα παίρναμε από λεπτό κόσκινο.
Τα μπαλάκια τα αφήνουμε περίπου για 3 με 4 ώρες να στεγνώσουν και τον τραχανά όταν τα περάσουμε από κόσκινο 5 με 6 ημέρες θα τον καταλάβετε από την υφή .
Από Alexandra Miliadoy-οι χρυσοχερες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες