Τρουφάκια κόλαση με γλυκό του κουταλιού. Όποιος τα δοκίμασε ξετρελάθηκε!
Υλίκα
3-5 μπισκοτα πτι μπερ σκονη 4-5 φλυτζανια κεικ τριμμενο 1/2 φλυτζανι χυμο πορτοκαλι 1 μεγαλη κ.σ μερεντα 2 κ.σ κακαο 1/4 φλυτζανιου κονιακ η αμαρετο 1 φλυτζανι ψιλοκομμενα κερασια,σταφυλια,πορτοκαλι,νερατζιη οποιο αλλο φρουτο απο γλυκο κουταλιου της αρεσκειας σας μαζι με λιγο απο το σιροπι του 1/3 κγλ κανελα 1/4 κγλ γαρυφαλλο 1/5 κγλ μοσχοκαρυδο 2 κουβερτουρες χοντροτριμμενες στο μουλτι μαυρη,ασπρη η γαλακτος
Εκτέλεση
Κανουμε ενα μειγμα με ολα τα υλικα ζυμωνοντας με το χερι.Προσθετουμε οτι χρειαζεται επιπλεον χυμο η σκονη μπισκοτο για να βγει ενα μειγμα που να πλαθεται. Το βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωρα για να σφιξει ωστε να πλαθεται σε μπαλιτσες. Στη συνεχεια τα πλαθουμε μικρα τρουφακια και τα ρολαρουμε σε μπωλ με τριμμενη κουβερτουρα μαυρη,ασπρη η γαλακτος