Φράουλες ζαχαρωτές ιδανικές για κέρασμα, για μπουφέ για βάφτιση! Είναι πραγματικά εντυπωσιακές και από γεύση;;; Σαν ζαχαροπλαστείου!
- γάλα εβαπορέ 300 ml συμπυκνωμένο
- ζελέ 150 γρ φράουλα (έτοιμο παρασκευασμένο)
- λεμονι 1 κουταλιά χυμό
- χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο (προαιρετικά)
- ινδοκαρυδο 250 γρ περίπου
- ζελέ 1 κουτί φράουλα
Υλικά
Οδηγίες
Σε ένα πλαστικό μπολ ανακατεύουμε το συμπυκνωμένο γάλα, ζελέ φράουλα, χυμό λεμονιού και μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα Προσθέτουμε την καρύδα και ζυμώστε όλα τα υλικά καλά. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για δύο ώρες μέχρι το μίγμα να παγώσει και να σκληρύνει.
Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε την σκόνη ζελέ φράουλας και βάζουμε στην πιατέλα χαρτί ψησίματος.
Από το παγωμένο μείγμα σχηματίζουμε μικρά κομμάτια με το χέρι σε σχήμα φράουλας. Κάθε κομμάτι το περνάμε από τη σκόνη ζελέ. Τοποθετείστε τις φράουλες στην πιατέλα και αφήστε για δύο ώρες σε θερμοκρασία δωματίου για να στεγνώσουν.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες