Συνταγή για ζαμπονοκασερόπιτα με τορτίγιες με μοτσαρέλα, ζαμπόν και μυρωδικά από τον Παναγιώτη Παπαδάκη.
Εύκολη ζαμπονοκασερόπιτα με 5 υλικά στο τηγάνι

Θέλετε να φτιάξετε σπιτική ζαμπονοκασερόπιτα αλλά δεν είστε καλές στο να ανοίγετε φύλλο και ίσως τα αγοραστά φύλλα να μην τα προτιμάτε. Ο Παναγιώτης Παπαδάκης θα μας δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε μία αφράτη ζαμπονοκασερόπιτα με τορτίγιες.
Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τη ζαμπονοκασερόπιτα με τορτίγιες:

INGREDIENTS
10-12 tortillas 3 medium eggs 200 g milk (1 cup) 150 g ham 200 g mozzarella cheese 1 tsp salt pepper Parsley —— Mozzarella cheese —– 20×30
GERMAN
ZUTATEN
10-12 Tortillas 3 mittelgroße Eier 200 g Milch (1 Tasse) 150 g Schinken 200 g Mozzarella-Käse 1 TL Salz Pfeffer Petersilie —— Mozzarella-Käse —– 20×30
5′ Χρόνος Εκτέλεσης
40-45 λεπτά Χρόνος Ψησίματος
6 Κομμάτια
Εκτέλεση
Σε ένα ταψάκι 20χ30 διπλώνουμε σαν ακορντεόν και βάζουμε κατά μήκος τις τορτίγιες. Τρίβουμε στον τρίφτη το ζαμπόν και το τυρί μοτσαρέλα. Ανοίγουμε τις τορτίγιες μέσα στο ταψί και μοιράζουμε σε διάφορα σημεία το ζαμπόν και την μοτσαρέλα.

Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τορτίγιες σε όλα τα σημεία.

Ζαμπονοκασερόπιτα με πιπεριές
Πασπαλίζουμε από πάνω με το τυρί μοτσαρέλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στην πάνω σχάρα για 40-45 λεπτά στους 190 βαθμούς Κελσίου. Κόβουμε σε κομμάτια και η πιο νόστιμη και ζουμερή ζαμπονοκασερόπιτα είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!! Καλή σας επιτυχία!!

Δείτε το βίντεο εδώ:
Δείτε όλες τις λαχταριστές συνταγές μας με ένα κλικ εδώ
Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr