Ζουμερό ψαρονέφρι αλά κρεμ με μουστάρδα & ρύζι με λαχανικά

Συνταγή για ψαρονέφρι αλά κρεμ με μουστάρδα, που συνοδεύεται από πεντανόστιμο ρύζι με διάφορα λαχανικά. Μία λαχταριστή συνταγή για ζουμερό ψαρονέφρι, που θα λατρέψει όλη η οικογένεια. Μπορείτε να το φτιάχνετε και σε επίσημα τραπέζια για τους καλεσμένους σας.

Δείτε επίσης Πεντανόστιμο ψαρονέφρι με κυδώνια και μέλι για το γιορτινό σας τραπέζι

Εκτέλεση για ψαρονέφρι αλά κρεμ:

Τσιγαρίζουμε το ψαρονέφρι με το βούτυρο αγελάδος και μετά προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη μουστάρδα. Αφού ψηθούν, προσθέτουμε μια κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε να πάρουν άλλη μια βράση μέχρι να πήξει λίγο η κρέμα.

Παράλληλα, βράζουμε το ρύζι για δέκα περίπου λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον αρακά.  Αφού τα σουρώσουμε,  τσιγαρίζουμε φρέσκα κρεμμυδάκια, πράσινη, κίτρινη και κόκκινη πιπεριά. Αν θέλουμε προσθέτουμε και ένα αυγό σαν τριμμένη ομελέτα και καλαμπόκι.

Ανακατεύουμε όλα μαζί και προσθέτουμε και το ρύζι με τον αρακά που έχουμε σουρώσει. Τέλος ρίχνουμε κάρυ και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και είναι έτοιμο!

 

Close