10 κόλπα που θα σας βοηθήσουν με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας

Τα Χριστούγεννα όλοι τα αγαπάνε αλλά πολλές φορές όταν έρχεται η ώρα της διακόσμησης του σπιτιού προκειμένου να μπει το ”χριστουγεννιάτικο πνεύμα” σε αυτό αρχίζουν τα δύσκολα. Πολλές φορές για να κρεμάσουμε ή να κάνουμε μια διακόσμηση που έχουμε δει κάπου αλλού κάνουμε αιώνες. Εδώ μπορείτε να βρείτε εύκολα κολπάκια που πραγματικά μπορεί να σας λύσουν τα χέρια.

  • Χρησιμοποήστε κλιπ γραφείου

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis1_

Κρεμάστε εξωτερικά τα φώτα με τον πιο εύκολο τρόπο, με κλιπάκια. Το χρώμα των κλιπ είναι πολύ διακριτικό , οπότε δεν θα φαίνεται κάτι άσχημο και επίσης θα μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε τα φωτάκια στο τέλος της σεζόν.

Χρησιμοποιείστε ένα κουρτινόξυλο για να κρεμάσετε πρασινάδα

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis2_

Αν αγαπάτε πολύ το πράσινο και θέλετε να το βλέπετε και στα παράθυρα σας δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε αυτό το απίστευτο κόλπο. Πάρτε σιδεράκια και μαγκώστε την πρασινάδα που θα έχετε αγοράσει πάνω από το κουρτινόξυλο σας.Είναι φανταστική ιδέα.

Δείτε ακόμη: Πώς να κάνεις χώρο στο σπίτι σου για να; βάλεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

  • Κρύψτε το γάντζο στο πίσω μέρος της πόρτας

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis3_
Εδώ είναι ένας τρόπος για να κρεμάσετε ένα στεφάνι με κορδέλα χωρίς να έχετε ένα άσχημο γάντζο που θα πάει όλα τα βλέμματα εκεί: Βάλτε το γάντζο στο πίσω μέρος της πόρτας, αντί στο μπροστινό. Στη συνέχεια, βάλτε στο γάντζο μια κορδέλα και περάστε την πάνω από την πόρτα. Με αυτό τον τρόπο, η μπροστινή μεριά θα φαίνεται απρόσκοπτη, και η κορδέλα στο πίσω μέρος θα δείχνει πολύ χαριτωμένη.

  • Στηρίξτε την κορδέλα στο ψυγείο με κολλητική ταινία

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis4_

Αν θέλετε να βάλετε μια κορδέλα ή ένα στεφάνι στο ψυγείο ή στο ντουλάπι σας και αναρωτιέστε ακόμη πως; είναι πολύ απλό. Απλά βάλτε από τη μέσα πλευρά του ψυγείου ή του ντουλαπιού κολλητική ταινία και πιάστε εκεί την κορδέλα και λίγο κολλητική ταινία στα πλάγια για να την στηρίξετε καλύτερα.

Δείτε ακόμη: Πώς να βαλετε μια κορδελένια γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας

  • Κρεμάστε ένα στεφάνι στο καθρέφτη σας χωρίς να χρειαστεί να τον καταστρέψετε

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis5_

Βάλτε ένα γάνζτο που κολλάει πάνω στο καθρέφτη σας έτσι θα μπορείτε να βάλετε εκεί το στεφάνι σας χωρίς να δημιουργήσετε ζημιά σε αυτόν.

  • Χρησιμοποιείστε την κρεμάστρα των ρούχων σας

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis6_

Αντί να βάζετε καρφιά στους τοίχους για να κρεμάσετε τις κάλτσες των Χριστουγέννων ή άλλα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα χρησιμοποιείστε για αυτή την δουλειά την  κρεμάστρα των ρούχων σας και το πρόβλημα σας λύθηκε, και ο τοίχος σας δεν θα έχει παραπάνω τρύπες και εσείς θα έχετε κάνει την δουλειά σας.

Βάλτε ένα γάνζτο που κολλάει πάνω στο καθρέφτη σας έτσι θα μπορείτε να βάλετε εκεί το στεφάνι σας χωρίς να δημιουργήσετε ζημιά σε αυτόν.

  • Επιλέξτε ένα γάντζο με στυλ

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis7_

Δεν χρειάζεται πάντα να βρίσκετε τρόπους για κρύβετε το γάντζο. Μπορείτε να επιλέξετε έναν όμορφο γάντζο μεταλλικό, ο οποίος θα προσδίδει μεγαλύτερη χάρη σε αυτό που θέλετε να κρεμάσετε εκεί.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να κρεμάσετε τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

  • Κάντε τα φωτάκια να μένουν στη θέση τους

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis8_

Σχετικά με αυτό το κόλπο δεν παίρνουμε και όρκο για την ασφάλεια του. Μπορείτε να κολλήσετε τα φωτάκια με κόλλα σιλικόνης. Αλλά αυτό δεν το συνιστούμε για όλες τις επιφάνειες.Είναι κυρίως για επιφάνειες με τούβλα. Επίσης αν το κάνετε είναι με δική σας ευθύνη καθώς ο κατασκευαστής δεν αναφέρει τι μπορεί να προκαλέσει η κόλλα στα καλώδια.

  • Τα ηλεκτρικά αξεσουάρ μπορεί να σας βοηθήσουν

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis9_

 

Με αυτά τα αντικείμενα μπορείτε να κάνετε πολλές στροφές και έτσι να στηρίξετε ακόμη καλύτερα την γιρλάντα στη σκάλα σας.Και δεδομένου οτι βγαίνουν σε πολλά χρώματα μπορείτε να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει ανάλογα την γιρλάντα και τι θέλετε να κρεμάσετε.

  • Bάλτε τα φωτάκια μόνο από την μπροστινή μεριά

10-kolpa-gia-efkoles-christougenniatikes-diakosmisis10_

Βάλτε τα φωτάκια zig- zag προκειμένου να φαίνεται οτι όλο το δέντρο είναι φωτισμένο. Αν το βάλετε κιόλας σε μια άκρη που δεν θα φαίνεται καθόλου το πίσω μέρος αυτό το κόλπο θα έχει μεγάλη επιτυχία.


Close