12 ''σωτήρια κόλπα'' για άτομα που ζουν σε διαμερίσματα

Το να μένεις σε διαμέρισμα δεν είναι και το καλύτερο. Συμφωνούμε μαζί σας είναι πολύ καλύτερο από το να μένετε ακόμη με τους γονείς σας αλλά και αυτό έχει τα δικά του προβλήματα. Καθώς το να μένετε μόνοι σας σημαίνει οτι πρέπει να προσέχετε που βάζετε τα πράγματα σας και να τα οργανώνετε σωστά ώστε να μην αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο μια πυρκαγιάς. Όταν μένετε σε ένα διαμέρισμα τελειώνουν οι μέρες που θα αφήσετε τα άπλυτα σας να πλαισιώνουν το κρεβάτι σας και να μην πει τίποτα κανένας για αυτά. Αν και εσύ ακόμη πασχίζεις να συνηθίσεις το να μένεις μόνος  σου, ρίξτε μια ματιά στα κόλπα που κάθε ενοικιαστής πρέπει να γνωρίζει.

Βάλτε ταμπελάκια στα καλώδια σας.

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata1_

Αν μένετε σε διαμέρισμα, τα καλώδια είναι πλέον φίλοι σας.Ωστόσο, με την τηλεόρασή σας, το PS4 και το Xbox όλα συνδεδεμένο στην ίδια γραμμή τροφοδοσίας μπορεί να μην βρίσκετε τίποτα εκεί στο τέλος. Χρησιμοποιήστε πλαστικές ετικέτες ψωμιού, προκειμένου να δώσετε τα ονόματα του κάθε καλωδίου και να ελαχιστοποιήσετε την οποιαδήποτε σύγχυση.

Δείτε ακόμη:22 τέλεια κόλπα για γονείς που θα λατρέψετε

Τοποθετήστε σωστά την σακούλα σκουπιδιών

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata2_

Το πρόβλημα της σακούλας θα σας λυθεί με τον πιο απλό τρόπο. Στηρίξτε σωστά τη σακούλα προκειμένου να μην φεύγει με ένα μικρό γαντζάκι. Βάλτε τις λαβές τις σακούλας γύρω από το άγκιστρο και αντιμετωπίστε το πρόβλημα των σακουλών που φεύγουν και τις ψάχνεται όλη την ώρα.

Διατηρήστε το άρωμα φρεσκάδας στο χώρο σας

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata3_

Βάλτε ένα από τα φορητά αρώματα και αφήστε το χώρο σας να μοσχομυρίζει καθόλου τη διάρκεια της ημέρας.

Κρατήστε το γραφείο σας οργανωμένο με Lego

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata4_

Μπορείτε να κάνετε πολλά με τα τουβλάκια lego στο γραφείο σας. Μπορείτε να οργανώσετε τα καλώδια σας ακόμη και να κρεμάσετε το μπρελόκ από τα κλειδιά σας προκειμένου να μην χρειαστεί να τα ψάχνετε!

Κρατήστε το διαμέρισμα σας ασφαλές.

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata5_

Bάλτε μια ζώνη που δεν χρειάζεσαι στην ασφάλεια της πόρτας σου και κάθε φορά που θα βλέπεις θρίλερ θα αισθάνεσαι ασφαλής.

Το να μένετε μόνοι σας σημαίνει οτι πρέπει να προσέχετε που βάζετε τα πράγματα σας και να τα οργανώνετε σωστά ώστε να μην αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο μια πυρκαγιάς.

Χρησιμοποιείστε κουβέρτα ασφαλείας για να απομακρύνετε την ζέστη από το σπίτι σας.

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata6_

Αγοράστε μερικές θερμαινόμενες κουβέρτες έκτακτης ανάγκης  μπορείτε να τις βρείτε και σε χαμηλές τιμές. Από τη στιγμή που έχουν σχεδιαστεί για να αντανακλούν τη θερμότητα πίσω προς την πηγή, που είναι ιδανικές και για το κλείδωμα της θερμότητας του ήλιου από τα παράθυρα του διαμερίσματός σας. Βάλτε μερικές πάνω από τα παράθυρά σας τις ηλιόλουστες μέρες και θα παρατηρήσετε μια τεράστια πτώση της θερμοκρασίας στις περιοχές αυτές.

Δείτε ακόμη:Δείτε το πιο έξυπνο κολπάκι για να εξοικονομήσετε ζέστη στο σπίτι!

Κρεμάστε κούπες κάτω από τα ντουλάπια σας

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata7_

Βάλτε γάντζους κάτω από τα ντουλάπια σας και κρεμάστε τις κούπες σας. Έτσι θα εξοικονομήστε πολύτιμο χώρο.

Άλλος ένας φοβερός τρόπος για να κρύψετε τα καλώδια σας

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata8_

Πάρτε αποθηκευτικά κουτιά και κάντε τρύπες στα πλάγια ώστε να περνάνε τα καλώδια. Αφού τα τακτοποιήσετε κλείστε το κουτί και τοποθετήστε σε κάποιο ράφι έτσι ώστε να μην φαίνονται καν. Τα καλώδια σας δεν θα φαίνονται και θα ”διακοσμούν” όμορφα το χώρο .

Καλύψτε τις μικρές τρυπούλες με κηρομπογιά.

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata9_

Για μερικούς ιδιοκτήτες μπορεί να είναι  εφιάλτης, όταν πρόκειται για ακόμη και τη μικρότερη «βλάβη». Εάν πρέπει να συμπληρώσετε μικρές τρύπες που έχουν προκληθεί από καρφιά, τρίψτε μια κηρομπογιά που θα έχει το ίδιο χρώμα με τον τοίχο πάνω από την τρύπα. Η κηρομπογιά θα σφραγίσει την τρύπα και έτσι δεν θα φαίνεται τίποτα.

Δείτε ακόμη:12 πανέξυπνα κόλπα για τα κλειδιά σας

Η χρήση των σκρατς για να αποθηκεύετε πράγματα κάτω από το γραφείο ή το τραπέζι σας.

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata10_

H ταινία σκράτς είναι ο καλύτερος φίλος κάθε ενοικιαστή. Είναι φθηνό, είναι εύκολο στη χρήση, και μπορεί να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τα πράγματα με τρόπους που ποτέ σκεφτεί πριν. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό σκρατς για να συνδέσετε τον σκληρό σας δίσκο με την πλευρά του γραφείου σας για ένα τακτοποιημένο χώρο εργασίας.

Ένας εύκολος τρόπος για ήσυχες πόρτες

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata11_

Μαλακώστε τον ήχο που κάνουν οι πόρτες όταν κλείνουν, τυλίγοντας ένα λαστιχάκι γύρω από τις λαβές της πόρτα σας. Έτσι θα αποφύγετε τους ανεπιθύμητους θορύβους.

Αντί για κομοδίνο χρησιμοποιείστε ένα πτυσσόμενο ράφι

12-sotiria-kolpa-gia-atoma-pou-zoun-se-diamerismata12_

ένα πτυσσόμενο ράφι θα ταιριάζει παντού μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας και δεν θα πιάσει καθόλου χώρο.Δεν είναι ακριβά και η εγκατάσταση τους είναι εύκολη.

Πηγή: diply.com
Close