20 ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας

Μπαλκόνι: 20 ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας .20 ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας την Άνοιξη 2022 με γλάστρες, χρωματιστά έπιπλα και άλλα ανοιξιάτικα διακοσμητικά.

Την Άνοιξη ο καιρός γίνεται πιο ηλιόλουστος και χαρούμενος και οι άνθρωποι θέλουν να βγαίνουν όσο πιο συχνά γίνεται βόλτα. Παρόλα αυτά ακόμη και όταν δεν μπορούν να βγουν βόλτα τους αρέσει να κάθονται στο μπαλκόνι και να πίνουν το καφεδάκι τους ή τον χυμό τους.

Μιας και την Άνοιξη ξεκινάμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στα μπαλκόνια μας λοιπόν, αποφασίσαμε να φέρουμε την Άνοιξη και στο σπίτι. Έτσι συγκεντρώσαμε για εσάς 20 υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση στο μπαλκόνι με λουλούδια, πολύχρωμα έπιπλα, παχύφυτα και ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Διαβάστε παρακάτω:

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Μία ντουλάπα γεμάτη γλάστρες

Πολλές φορές οι κάτοικοι των διαμερισμάτων έχουν ντουλάπες εξωτερικού χώρου στα μπαλκόνια τους έτσι ώστε να δημιουργήσουν έναν έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Εκτός από αυτό όμως μία ντουλάπα εξωτερικού χώρου μπορεί να γίνει και η ανοιξιάτικη πινελιά στην διακόσμηση αν την γεμίσεις με γλάστρες.

Μπαλκόνι: 20 ιδέες για να το διακοσμήσετε την Άνοιξη 2022

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Γέμισε το μπαλκόνι σου λουλούδια

Πολλές φορές το προφανές είναι και το πιο δύσκολο. Αν θέλεις να κάνεις το μπαλκόνι σου πέρα για πέρα ανοιξιάτικο τότε δεν έχεις παρά να το γεμίσεις με λουλούδια. Σίγουρα τα λουλούδια χρειάζονται περιποίηση όμως αν ρωτήσεις τον πωλητή σίγουρα θα σου προτείνει μερικά λουλούδια που μπορούν να ανταποκριθούν στο δικό σου πρόγραμμα.

γλάστρες-με-λουλούδια-στο-μπαλκόνι-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Χρωματιστά και φλοράλ μαξιλάρια καναπέ και ανοιξιάτικα διακοσμητικά

Δεν είναι λίγα τα σπίτια που έχουν εσωτερικό μπαλκόνι. Μπορείς λοιπόν να αναδείξεις τον καναπέ ή τις καρέκλες του εσωτερικού σου μπαλκονιού με μερικά χρωματιστά αλλά και φλοράλ μαξιλάρια καναπέ που θα τα συνδυάσεις με ψεύτικα φυτά σε μοντέρνα γλαστράκια.

χρωματιστά-και-φλοράλ-μαξιλάρια καναπέ-στο-μπαλκόνι-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Σκαμπό σε πολλά χρώματα

Αν θέλεις να βάλεις λίγο περισσότερο χρώμα στο μπαλκόνι σου για να απολαύσεις την Άνοιξη τότε δεν χρειάζεται να χαλάσεις έναν σκασμό λεφτά. Μπορείς πολύ εύκολα και πολύ οικονομικά να επιλέξεις χρωματιστά σκαμπό μπαλκονιού όπως αυτά της φωτογραφίας.

Κι αν φοβάσαι ότι δεν θα είναι άνετα, μπορείς να τοποθετήσεις σε αυτά βολικά μαξιλαράκια με φλοράλ σχέδια και πολύχρωμες λεπτομέρειες. Σίγουρα δε θα το μετανιώσεις!

σκαμπό-στο-μπαλκόνι-σε-πράσινο-χρώμα-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Κρεμαστά φυτά στο μπαλκόνι

Τα κρεμαστά φυτά είχαν πάντα την δική τους χάρη και είναι ξεχωριστά στις καρδιές μας. Αυτό, διότι έχουν την τάση να κάνουν τα μπαλκόνια και τις αυλές να φαίνονται με εξωτικοί προορισμοί. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις μερικά κρεμαστά φυτά και να κάνεις το μπαλκόνι σου ζηλευτό.

κρεμαστά φυτά-στο-μπαλκόνι-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Λεντ στην βάση των γλαστρών σου

Μπορείς να αγοράσεις μία βάση για γλάστρες αν αγαπάς τα λουλούδια αλλά δεν θέλεις όλες οι γλάστρες σου να είναι τοποθετημένες στο πάτωμα. Μπορείς λοιπόν να την ανοιξιάτικη διακόσμηση στο μπαλκόνι σου να την κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή με μερικά λεντ φωτάκια πίσω από τις γλάστρες σου.

λεντ-στο-μπαλκόνι-ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης 2022- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Βάψε τα ξύλινα έπιπλα μπαλκονιού σε φωτεινά χρώματα

Μπορείς να βάλεις επίσης την φαντασία σου να δουλέψει αξιοποιώντας έπιπλα που υπάρχουν στο σπίτι σου και ενώ δεν θες να τα πετάξεις, έχουν χάσει και την χάρη τους. Βάψε τα έπιπλά σου σε ανοιξιάτικα χρώματα όπως είναι οι καρέκλες της παρακάτω φωτογραφίας και απογείωσε την διακόσμησή σου.

πολύχρωμα-έπιπλα-στο-μπαλκόνι-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι-

Δείτε ακόμα Ακατέργαστο ξύλο: 20 ιδέες διακόσμησης

ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι- ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Δώσε μία ευκαιρία στα παχύφυτα

Τα παχύφυτα εκτός του ότι είναι πολύ όμορφα και χαρίζουν μία δροσιά στην ατμόσφαιρα είναι επίσης και φυτά που δεν χρειάζονται πολύ περιποίηση.

Πολλά παχύφυτα θέλουν ελάχιστο πότισμα και αυτό όχι καθημερινά ενώ ακόμη και η αλλαγή της γλάστρας τους δεν είναι επιτακτική ανάγκη. Για σένα λοιπόν που δεν έχεις πολύ χρόνο όμως σ’ αρέσουν τα φυτά, τα παχύφυτα είναι μία πρώτης τάξεως επιλογή.

παχύφυτα-στο-μπαλκόνι-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

Ανοιξιάτικες ιδέες για το μπαλκόνι σας:  Γλάστρες στα κάγκελα του μπαλκονιού

Ας αντιγράψουμε την γιαγιά και την μαμά μας λοιπόν που κάτι παραπάνω ήξεραν ακόμη κι αν δεν ήταν ειδικές στην διακόσμηση και ας μετατρέψουμε το μπαλκόνι μας σε μία ρομαντική, ανοιξιάτικη γωνιά μέσα στο σπίτι. Κρεμαστές γλάστρες από τα κάγκελα του μπαλκονιού που θα σε γυρίσουν πίσω στον χρόνο.

γλάστρες-κρεμασμένες-στα-κάγκελα-του-μπαλκονιού-για-ανοιξιάτικη διακόσμηση-ιδέες-

Δείτε ακόμα Τρισδιάστατα πλακάκια τοίχου: 15 ιδέες διακόσμησης

ιδέες-ανοιξιάτικης διακόσμησης-στο-μπαλκόνι-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την διακόσμηση του σπιτιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close